Sport

Mihai Rotaru, acuza grave la adresa arbitrajului după Farul – Universitatea Craiova 3-3: ”Ce are Hațegan cu noi? Lumea îl strigă ‘Hoțegan’”

Mihai Rotaru a avut o ieșire nervoasă după remiza Farul - Universitatea Craiova 3-3 și a folosit cuvinte dure la adresa brigăzii de arbitri.
13.05.2024 | 23:57
Mihai Rotaru acuza grave la adresa arbitrajului dupa Farul  Universitatea Craiova 33 Ce are Hategan cu noi Lumea il striga Hotegan
Mihai Rotaru a avut o ieșire nervoasă după remiza Farul - Universitatea Craiova 3-3 și a folosit cuvinte dure la adresa brigăzii de arbitri. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oltenii au plecat cu un punct nesperat de la Ovidiu, revenind spectaculos după ce cu un sfert de oră înainte de final erau conduși cu 3-0. Cu acest rezultat de egalitate, ”juveții” și-au asigurat locul 3.

Mihai Rotaru și-a ieșit din minți din cauza arbitrajului de la Farul – Universitatea Craiova 3-3

La finalul partidei Farul – Universitatea Craiova 3-3, care a încheiat etapa a 9-a a play-off-ului din SuperLiga, patronul oltenilor Mihai Rotaru a acuzat în termeni duri arbitrajul ”centralului” Andrei Chivulete și al lui Ovidiu Hațegan din camera VAR, după penalty-ul acordat gazdelor în prima repriză.

ADVERTISEMENT

”Cred că în momentul în care discutăm… Hai să vedem meciul nostru de acum două etape cu FCSB. Penalty inexistent pentru Olaru. Cine era în camera VAR? Hațegan. Meciul următor, FCSB – CFR, Otele îi dă cu piciorul în cap unui jucător. Nu-l cheamă pe Colțescu în camera VAR. Cine era în camera VAR? Hațegan.

În seara asta avem un penalty inexistent pentru Farul. Cine este acolo? Hațegan. Ce are Hațegan cu noi? Problema lui e de la meciul de la Severin când l-a eliminat pe Bancu și lumea îl striga ‘Hoțegan’. Așa cred. Că e ceva voit. Atât timp cât Hațegan e în camera VAR, Universitatea va avea o problemă.

ADVERTISEMENT

Ce se poate întâmpla după declarați asta a mea? Să ne retrogradeze. Cum au făcut cu Mititelu. Pe semne că da, l-au retrogradat în baza declarațiilor. Cred că a contat pentru modul cum a interacționat el cu arbitrii”, a tunat Rotaru, la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

Rotaru crede că în loc de penalty pentru Farul trebuia dat fault în atac

Patronul Universității Craiova consideră că la faza penalty-ului dictat pentru Farul în primă fază este un fault în atac făcut de atacantul Luca Andronache asupra fundașului Ștefan Vlădoiu.

ADVERTISEMENT

”În seara asta să dai penalty acolo? Când prima acțiune e fault în atac, îl faultează pe Vlădoiu. Să dai penalty? Să nu uităm și de penalty-ul de acum două etape când Olaru a recunoscut că a cerut corner, nu penalty.

Și cine era în camera VAR? ‘Hoțegan’. Sigur că da (n.r. – există contact), dar nu e baschet! Dar prima dată îl lovește jucătorul de la Farul pe Vlădoiu. Eu vorbesc de primul lucru. La 0-0. Hațegan ce face?”, a spus Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT

Înainte de începerea partidei de la Ovidiu, Universitatea Craiova a ținut să-l omagieze pe legendarul Ion Oblemenco. Jucătorii olteni au intrat pe teren cu tricouri imprimate cu chipul fostului fotbalist pe față și pe spate cu numărul 9 și numele lui.

ADVERTISEMENT
1,22 este cota BETANO pentru „1 solist sau ambele marchează” la Universitatea Craiova - Sepsi