Sport

Mihai Rotaru acuză jocuri de culise la alegerile pentru Comitetul Executiv: „Daniel Niculae e susținut de Federație! Noi ne batem cu FCSB”

Mihai Rotaru acuză jocuri de culise pentru alegerile Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal, fiind convins că Daniel Niculae e susținut de FRF.
30.03.2022 | 22:00
Mihai Rotaru acuza jocuri de culise la alegerile pentru Comitetul Executiv Daniel Niculae e sustinut de Federatie Noi ne batem cu FCSB
Mihai Rotaru acuză jocuri de culise la FRF. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Patronul oltenilor a dezvăluit că Ovidiu Costeșin este candidatul venit din partea Universității Craiova, care se va lupta cu Valeriu Argăseală pentru un post în Comitetul Executiv.

Mihai Rotaru acuză jocuri de culise la FRF

Mihai Rotaru a vorbit despre alegerile pentru Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal, fiind convins că există jocuri de culise care îl faovrizează pe Daniel Niculae, președintele Rapidului:

ADVERTISEMENT

„Da, Ovidiu Costeșin va cadida pentru un loc în Comitetul Executiv. Pentru a fi într-adevăr o voce a fotbalului din România. Sunt lucruri pe care Federația le tratează superficial.

Daniel Niculae e acum cel susținut de Federația, nu cred că vor fi probleme, iar bătaia va fi între Ovidiu Costeșin și Valeriu Argăseală”.

ADVERTISEMENT

„Nu uitați, Ciprian Paraschiv, susținut de Federație… a avut probleme la Iași și echipa a retrogradat, Valentin Iordănescu, susținut de Federație, are probleme la Gaz Metan care dispare. E doar o coincidență.

E anormal ca tu să te bați un sezon întreg, noi jucăm penultima etapă cu CFR în deplasare, după, dacă ajungem, jucăm finala Cupei și după avem meci cu Viitorul, apropo de baraj”, a mai spus Mihai Rotaru, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Am înțeles că l-au sunat pe Daniel Niculae!”

Mihai Rotaru a continuat și a vorbit despre ce își propune Universitatea Craiova să schimbe în fotbalul din România, dar și de ce crede că FRF nu dorește un oltean în Comitetul Executiv:

„Vrem să schimbăm și legea patru, vrem să ne aliniem la ce înseamnă Bundesliga și Premier League. Vrem doar să aducem oameni la stadion.

ADVERTISEMENT

Am înțeles că l-au sunat pe Daniel Niculae și a fost plăcut de cei de la Federație. Noi suntem mai vocali, e complicat să ai Universitatea Craiova la masă”.

„Cred că nici Argăseală nu va fi susținut. Știm că Gigi Becali are ideile dânsului care pot fi antagonice cu cele ale FRF. Nu cred că Argăseală va fi susținut de cineva. E normal ca el să reprezinte valorile clubului”, a continuat patronul oltenilor.

Disputarea Cupei României înainte de a se juca ultima etapă. E anormal. Al treilea loc nu știe dacă va juca în Europa până nu vede finala cu cine câștigă Cupa.

Dacă o câștigă o echipă aflată sub al treilea loc, atunci al treilea loc trebuie să dea baraj. Atunci poți avea ultimul meci care nu mai e interesant”, a mai spus Mihai Rotaru.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 3,35 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT