Sport

Mihai Rotaru, despre amânarea meciului Universitatea Craiova – Rapid: „Dacă nu facem teste, partida se joacă!”

Mihai Rotaru a vorbit înainte de Universitatea Craiova - Rapid și este supărat pe Liga Profesionistă de Fotbal pentru că nu a reprogramat confruntarea.
19.01.2022 | 19:54
Mihai Rotaru despre amanarea meciului Universitatea Craiova  Rapid Daca nu facem teste partida se joaca
ADVERTISEMENT

Patronul oltenilor a spus că se gândește dacă își va testa jucătorii după ce ies din carantină, legea nu obligă cluburile să își testeze jucătorii după ieșirea din carantină.

Mihai Rotaru ar fi vrut ca duelul cu Rapid să fie reprogramat în cursul săptămânii viitoare, însă a precizat că LPF nu a aprobat cererea.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru, despre amânarea meciului Universitatea Craiova – Rapid

Mihai Rotaru a vorbit despre amânarea meciului dintre Universitatea Craiova și Rapid, fiind supărat pe Liga Profesionistă de Fotbal pentru refuzul reprogramării meciului:

„Mai avem încă doi jucători plus un membru al staff-ului. Nu știu ce să spun despre meciul cu Rapid, toată lumea ar trebui să tragă un semnal de alarmă.

ADVERTISEMENT

Totuși, e inuman să-i aduci după doar două zile de la ieșirea din izolare și să joace, deși sunt șanse să fie tot infectați. Azi avem sub 10 jucători. Conte e operat, Găman e operat, Mateiu e accidentat, Roman a plecat.

Sunt toți asimptomatici, asta e singura veste bună. Nu e deontologic să le spunem numele, e viața lor. E o viroză, chiar e recomandat să stai câteva zile să te liniștești”.

ADVERTISEMENT

„Uitându-ne în spate, a fost o greșeală cantonamentul în Turcia. Fair-play era să fim mutați luni sau marți, să ne înțeleagă lumea că e o problemă. Ni s-a refuzat propunerea. Trebuia toată lumea să spună că e o situație dificilă și să amânăm.

Este riscul medial și ce spune legea, ce spune regulament și ce spune protocolul medical. Dacă ești vaccinat, stai șapte zile în carantină și ieși, așa spune legea”, a mai spus Mihai Rotaru, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„E o lacună în regulament!”

Mihai Rotaru a continuat și a vorbit despre lacunele din regulamentele în vigoare: „Acum, noi vom vedea ce vom face, dacă vom testa sau dacă vom merge conform regulamentului.

Dacă vom testa și ies pozitivi din nou, atunci nu avem cum să jucăm, dacă nu vom testa, cum e în regulament, sunt șanse să jucăm, pentru că asta înseamnă că ieși din carantină. E o lacună acolo în regulament”.

„Nistor și ceilalți infectați acum nu vor putea juca împotriva Rapidului. Acum, depinde ce strategie vom aborda, nimeni nu ne obligă să facem teste. Noi avem o rată de vaccinare de 100%. Echipa a doua nu e pe lista B a noastră. 

Nu știm, am încercat să identificăm de unde s-a luat virusul, probabil în Turcia. Noi ne-am făcut testele antigen, după care ne-am făcut testele PCR”, a mai spus Mihai Rotaru.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Rapid: 2,18 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT