Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mihai Rotaru, anunț de ultimă oră despre viitorul lui Eugen Neagoe la Universitatea Craiova: „Asta e situația reală!” Video exclusiv

Mihai Rotaru a anunțat la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici ce se va întâmpla cu Eugen Neagoe la Universitatea Craiova din sezonul viitor.
16.05.2023 | 20:30
Mihai Rotaru anunt de ultima ora despre viitorul lui Eugen Neagoe la Universitatea Craiova Asta e situatia reala Video exclusiv
Mihai Rotaru, anunț de ultimă oră despre viitorul lui Eugen Neagoe la Universitatea Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu.
ADVERTISEMENT

Patronul oltenilor a spus la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că postul lui Eugen Neagoe nu este în pericol, indiferent de ce va face echipa în finalul sezonului, chiar dacă ar rata locurile care asigură participarea în cupele europene.

Mihai Rotaru, anunț de ultimă oră despre viitorul lui Eugen Neagoe la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre situația lui Eugen Neagoe, spunând clar că tehnicianul nu o va părăsi pe Universitatea Craiova, indiferent de ce se va întâmpla în finalul sezonului:

ADVERTISEMENT

„Nu există așa ceva, e exclus! Am avut o discuție cu domnul Neagoe a doua zi, chiar după meci, în care accentul s-a pus pe analiza a ceea ce s-a întâmplat.

Noi vrem să îmbunătățim staff-ul, vrem să îmbunătățim lotul de juniori, dar e exclus, dar de ce să faci asta? Că ratezi 100 de ocazii într-un meci… Cu siguranță va rămâne și la anul domnul Neagoe.

ADVERTISEMENT

Deci, dacă eu am ceva, o las în coadă de pește, dar aici spun că este exclus, indiferent de ceea ce se va întâmpla în următoarele două sau trei meciuri, asta dacă vom juca baraj”.

VEZI VIDEO MAI JOS

„Nu am luat în calcul nicio secundă o plecare a antrenorului”

„Noi am discutat despre cum să îmbunătățim calitatea staff-ului, calitatea lotului, cum eliminăm anumite nefuncționalități în cadrul clubului.

ADVERTISEMENT

Nu am luat în calcul nicio secundă o plecare a antrenorului, din contră, ne dorim să îmbunătățim ceea ce avem. Nu am luat în calcul, nu se pune problema în acest moment”, a continuat Mihai Rotaru.

„Eu cred că ne putem ridica toată capacitatea actuală cu cel puțin 40-50%. Eu cu Reghe mai vorbesc o dată la câteva luni, dar cred că ultima dată am vorbit acum două luni.

ADVERTISEMENT

Deci n-am vorbit nici cu el, nici cu prieteni, nici cu nimeni. Nu va pleca indiferent de ce se va întâmpla în acest final de sezon”, a mai spus Mihai Rotaru, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT