Fotbal intern

Mihai Rotaru, anunț despre viitorul antrenor: ”Avem cinci nume pe listă. Luni începem negocierile”

31.01.2021 | 11:00
Mihai Rotaru anunt despre viitorul antrenor Avem cinci nume pe lista Luni incepem negocierile
ADVERTISEMENT

Finanțatorul echipei Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, a vorbit despre antrenorul care îl va înlocui pe Corneliu Papură și a precizat că știe ce profil trebuie să aibă viitorul tehnician.

Mihai Rotaru a anunţat câte nume sunt pe lista Universităţii Craiova

UPDATE, 31 ianuarie, ora 11:01 / La mai puţin de 24 de ore de la demiterea lui Corneliu Papură, Mihai Rotaru a anunţat că s-a ajuns la lista scurtă pentru noul antrenor al Universităţii Craiova.

ADVERTISEMENT

“Am trecut deja la lista scurtă. Avem cinci nume pe această listă. 80% va fi străin. În cursul zilei de mâine (n.r. luni) vom negocia cu primul nume. Căutăm un antrenor cu experienţă, cu personalitate şi care este obişnuit cu munca sub presiune”, a declarat Mihai Rotaru la PRO X.


Demiterea lui Papură era luată înaintea meciului cu FC Argeș

UPDATE, 30 ianuarie, ora 19:47 / Patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, a anunțat că decizia demiterii lui Corneliu Papură a fost luată înaintea meciului cu FC Argeș, iar tehnicianul nu va mai rămâne în cadrul clubului.

ADVERTISEMENT

”Decizia a fost luată înainte de meci. Noul antrenor poate să vină cu un secund sau doi. Corneliu Papură nu va rămâne la echipă. Era un conflict între suporteri și management la Craiova, situația era tensionată și trebuia să fie dezamorsată cumva.

Doar când am fost alături unii de alți am făcut performanță. Presiunea fanilor a fost mare, atmosfera era proastă, atât sportiv, cât și din punct de vedere al management-ului. În repriza a doua a meciurilor, marea majoritate a echipelor ne-au dat cu terenul în cap. În prima repriză, am dominat și CFR Cluj, și FCSB, dar în a doua…

ADVERTISEMENT

Cu FC Argeș am dominat totuși finalul de meci. Dar în tur, Argeș ne-a dominat. Și Iași, și Astra, care era nepregătită la acel moment. Deci înseamnă că e o problemă, nu? Nu luăm decizii în funcție de un rezultat. Poți să ai ghinion, e adevărat, ca la Voluntari. Cu Astra, prima repriză, trebuia să avem 3-0. Dar trebuie să construiești, să ai o filosofie de joc”, a spus Rotaru la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.


Știre inițială, 30 ianuarie, ora 18:21

Papură a fost demis după ce formaţia din Bănie a ajuns la şapte meciuri consecutive fără victorie în Liga 1. Clubul a anunţat că a fost decisă întreruperea contractului cu antrenorul echipei, decizia fiind luată de comun acord.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, Emil  Săndoi este varianta numărul 1 a lui Mihai Rotaru. Tehnicianul a intrat în vizorul oltenilor după rezultatele bune obţinute cu Chindia Târgovişte, echipă ajunsă pe loc de play-off după ce în sezonul trecut a scăpat de retrogradare cu ajutorul unui baraj.

Mihai Rotaru, ultimele vești despre antrenorul care vine în locul lui Corneliu Papură

”Dacă am discutat cu Laurențiu Reghecampf? Mă abțin! Încă nu știu pe cine vom numi antrenor la Universitatea Craiova. Suntem deocamdată la lista lungă, care e încă deschisă, și are deja vreo zece nume pe ea”, a declarat Mihai Rotaru despre antrenorul care îl va înlocui pe Corneliu Papură.

”Apoi, vom face o listă scurtă și de pe ea vom începe negocierile. Cred că undeva pe luni vom cunoaște primul nume pe care îl alegem și cu el vom purta tratative, nu voi discuta în același timp cu mai mulți antrenori niciodată”, a spus patronul oltenilor pentru prosport.ro.

”Știu care este profilul pe care îl căutăm, ce calități trebuie să aibă antrenorul și ce trebuie să nu aibă. Cu siguranță că el va avea un cuvânt de spus la transferuri, așa este mereu.

Fie îl propune și noi îl acceptăm, fie trebuie să își dea acordul pe ce îi propune clubul. Vă dau ultimul exemplu: Tudorie, Papp și Căpățână au fost aduși la cererea domnului Bergodi”, a încheiat Rotaru.

Laurenţiu Reghecampf a fost una dintre variantele lui Mihai Rotaru, iar patronul Universităţii Craiova îl aştepta pe fostul antrenor al FCSB la Craiova, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate. Cu toate acestea, se pare tehnicianul va pleca în Qatar, chiar dacă a fost în discuţii cu oltenii.

Corneliu Papură și-a încheiat al treilea mandat la Universitatea Craiova. Tehnicianul oltean a fost poreclit „Mister X”, după ce „Papi” a condus echipa spre șase egaluri în ultimele șapte meciuri din Liga 1. În total, „Papi” a contabilizat 12 meciuri de la numirea sa din noiembrie și a reușit doar trei victorii.


  • (P) Cota BETANO pentru Poli Iaşi – U Craiova: 35,00 este cota pentru “Poli Iași câștigă la o diferență de 3 sau mai multe goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT