Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Anunț șoc despre Andrei Ivan după excluderea din lot: „Și-a prelungit cu 5 ani contractul cu Universitatea Craiova!” Video Exclusiv

Excluderea din lot a lui Andrei Ivan vine cum nu se poate mai rău pentru atacantul Universității Craiova, care tocmai și-a prelungit contractul cu oltenii.
14.11.2022 | 11:30
Anunt soc despre Andrei Ivan dupa excluderea din lot Sia prelungit cu 5 ani contractul cu Universitatea Craiova Video Exclusiv
Mihai Rotaru, anunț șoc despre Andrei Ivan după excluderea din lot: „Și-a prelungit cu cinci ani contractul cu Universitatea Craiova!” FOTO: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andrei Ivan (25 de ani) face parte din grupul celor patru jucători de la Universitatea Craiova, care au fost scoși din lot de Mirel Rădoi înaintea meciului cu Rapid, încheiat la egalitate, scor 2-2.  Într-o intervenție telefonică la cea mai nouă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Mihai Rotaru a dezvăluit în exclusivitate că tocmai i-a prelungit contractul atacantului.

Andrei Ivan a fost exclus din lotul Universității Craiova după ce i-a fost prelungit contractul. Dezvăluirile lui Mihai Rotaru

„Fac o dezvăluire în premieră. Că tot vedeam anunțuri că Ivan nu își prelungește contractul. Ivan și-a prelungit contractul pe încă 5 ani încă de acum 2 săptămâni de zile.

ADVERTISEMENT

Mirel știa acest lucru. Deci Ivan e jucătorul U Craiova, a semnat fără să clipească, fără să ceară un ban în plus. Fără nimic.

A zis ‘Este echipa care m-a format, echipa un am crescut de la 15 ani și 9 luni, voi da totul Dacă plec bine, dacă nu, o viață pentru Știința’”, a declarat Mihai Rotaru, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Vândut în 2017 la Krasnodar în schimbul sumei de 3 milioane de euro, Andrei Ivan s-a întors în Bănie doi ani mai târziu, atunci când Universitatea Craiova l-a răscumpărat cu 1,5 milioane de euro.

VEZI VIDEO MAI JOS

Ivan i-a răspuns lui Rădoi

Mihai Rotaru a comentat și răspunsul lui Andrei Ivan pentru Mirel Rădoi. Atacantul alb-albaștrilor a postat un mesaj pe rețelele de socializare, pe care l-a șters însă la scurt timp.

ADVERTISEMENT

„Am auzit, nu am văzut postarea. Din punctul meu de vedere nu a fost nicio aluzie, nimic. A zis astăzi sunt în genunchi. Decât să mă dau bătut… Că e în genunchi, e trimis la echipa a 2-a, da?

Sunt în genunchi, mă voi ridica, voi lupta. Nu a spus nimic, nu a jignit. Nu i-a răspuns lui Rădoi. A preluat o preluare din altă parte în care a spus că sunt jos, voi lupta, să fiu din nou sus.

ADVERTISEMENT

Eu nu am găsit nimic acuzator la acea postare. Sau poate nu mai înțeleg eu sensul cuvintelor și al acțiunilor. Decât să te dai lovit, mai bine te ridici și lupți. Adică, decât să se vaite că a fost trimis la echipa a 2-a, mai bine să se antreneze, să demonstreze și să revină sus”, a adăugat Rotaru.

ADVERTISEMENT