Sport

Mihai Rotaru anunţă încă trei transferuri la Universitatea Craiova: “Suntem în discuţii avansate!”

Universitatea Craiova vrea să mai aducă încă trei jucători, iar patronul Mihai Rotaru anunţă că există discuţii avansate cu fotbaliştii care ar trebui să acopere posturile vulnerabile.
12.07.2022 | 12:45
Mihai Rotaru anunta inca trei transferuri la Universitatea Craiova Suntem in discutii avansate
Antrenamentul celor de la Universitatea Craiova. Sursa: Facebook Universitatea Craiova
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a bifat două transferuri până acum, în această perioadă de mercato. Fundaşii Raul Silva şi Ivan Martic au semnat cu echipa lui Balint, însă oltenii nu vor să se oprească aici.

Mihai Rotaru anunţă încă trei transferuri la Universitatea Craiova: “Suntem în discuţii avansate”

Mihai Rotaru a anunţat că îşi doreşte încă trei transferuri la Universitatea Craiova, care ar completa lotul lui Laszlo Balint pentru sezonul care stă să înceapă la finalul săptămânii:

ADVERTISEMENT

“Trei posturi vrem să acoperim. Mai trebuie un fundaş central, mai trebuie un atacant, suntem în discuţii avansate şi ne mai trebuie o bandă stângă, Ivan este singurel acolo.

Mai trebuie să stea cineva cu el. Avem o opţiune aproape de realizare din străinătate, discuţii cu un atacant. Noi am vrut să dăm 700.000 de euro pe el în 2020. Acum nu mai e cazul să plătim această sumă, dar sper să îl putem lua.

ADVERTISEMENT

Suntem în discuţii şi cu un atacant din ţară. Sper ca în câteva zile să rezolvăm”, a spus patronul Mihai Rotaru la Pro X

Balint, mulţumit de cantonamentul din Austria: “Mă bucur că primele reacții din partea băieților sunt pozitive”

Universitatea Craiova şi-a schimbat antrenorul în această vară. Laszlo Balint l-a înlocuit pe Laurenţiu Reghecampf, cel care a ajuns la un acord de reziliere cu Mihai Rotaru, deşi mai avea un an de contract.

ADVERTISEMENT

În prima etapă din SuperLiga, Universitatea Craiova va întâlni Sepsi, pe teren propriu. Laszlo Balint a fost mulţumit de cum a decurs pregătirea în cantonamentul din Austria, spunând că mai are nevoie de câţiva jucători:

“A fost o perioadă destul de aglomerată și de intensă. Mă bucur că primele reacții din partea băieților sunt pozitive. Am găsit un grup dornic de muncă, dornic de performanță.

ADVERTISEMENT

Categoric, avem nevoie de întăriri, s-a discutat acest lucru, am avut anumite contacte inițiale. Avem și participarea în Conference, unde sperăm să avem un parcurs cât mai lung. E normal, orice jucător de valoare e binevenit și se lucrează intens”, a spus Balint.

Oltenii vor avea un program aglomerat în debutul de sezon. Echipa lui Balint va intra în turul doi preliminar din Conference League, unde va evolua împotriva celor de la Vllaznia Shkoder.

  • 43 de ani are Laszlo Balint
  • 2 transferuri a bifat U Craiova până acum

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Sepsi Sf. Gheorghe: 2,37 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT