Sport

Mihai Rotaru anunță un meci de totul sau nimic între Universitatea Craiova și FCSB: „Ei sunt disperați, noi suntem disperați. Va fi spectacol!”

Ori la bal, ori la spital. Aceasta este deviza lui Mihai Rotaru. Patronul Universității Craiova prevede un derby pe viață și pe moarte între Universitatea Craiova și FCSB.
05.05.2022 | 11:40
Mihai Rotaru anunta un meci de totul sau nimic intre Universitatea Craiova si FCSB Ei sunt disperati noi suntem disperati Va fi spectacol
Mihai Rotaru anunță un meci de totul sau nimic între Universitatea Craiova și FCSB. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova – FCSB este meciul săptămânii în Casa Pariurilor Liga 1. Programat duminică, 8 mai, de la ora 19:30, derby-ul de pe „Ion Oblemenco” poate cântări decisiv în lupta la titlu. Oltenii vor locul 2, dar au și șanse matematice la titlu, iar Mihai Rotaru prevede un duel incendiar.

Mihai Rotaru așteaptă spectacol de la derby-ul U Craiova – FCSB

Înaintea meciului din Bănie, oltenii sunt pe locul 3 în Casa Pariurilor Liga 1, cu 45 de puncte, patru mai puțin decât FCSB și la șase lungimi de liderul CFR Cluj. Pentru derby-ul de pe „Ion Oblemenco” e interes maxim. Arena va fi sold-out, iar bișnițarii au scos vânzare la bilete chiar și pe OLX.

ADVERTISEMENT

„La meciurile de genul n-are cum să nu fie spectacol. Ei sunt disperați, noi disperați. Egalul nu ajută pe nimeni, fiecare va vrea să tranșeze meciul cât mai repede.

Noi vrem să câștigăm. Orice punct sau puncte pierdute înseamnă o dezamăgire.

Avem Gustavo, Ivan, Markovic, Koljic, Bancu, care e cel mai ofensiv fundaș din fotbalul românesc, Vătăjelu, Crețu, care și-a descoperit apetitul de marcator. E greu să nu dai gol”, a declarat Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT

Alexandru Crețu, noul preferat al patronului de la U Craiova

Preferatul lui Rotaru în acest moment este Alexandru Crețu (30 de ani). Mijlocașul defensiv e într-o formă excepțională, iar patronul oltenilor speră să îl vadă și în naționala României, deoarece crede că este „cel mai bun număr 6 din România”.

„Crețu este un băiat extreordinar. Este cel mai bun număr 6 din România. A venit după perioada aia nefastă (n.r. – perioada FCSB). Nici la noi nu a început foarte bine, a luat roșu cu FC Argeș.

ADVERTISEMENT

Mă bucur tare mult pentru el și îl încurajez”, a adăugat finanțatorul oltenilor, la Pro Arena.

35 de partide a bifat Alexandru Crețu pentru U Craiova în acest sezon de Casa Pariurilor Liga 1. În această perioadă, „închizătorul” născut la Iași a oferit două pase decisive și a marcat trei goluri, toate în play-off.

ADVERTISEMENT
  • 550 de mii de euro este cota de piață a lui Alexandru Crețu, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – FCSB: 2,90 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT