Sport

Mihai Rotaru aruncă bomba! Gigi Becali stă la pândă: „Mitriță ar putea să nu rămână la Universitatea Craiova”

Mihai Rotaru a făcut un anunț bombă pentru Gigi Becali! Patronul Universității Craiova a mărturisit că Alexandru Mitriță ar putea să plece din Bănie.
01.05.2024 | 19:56
Mihai Rotaru arunca bomba Gigi Becali sta la panda Mitrita ar putea sa nu ramana la Universitatea Craiova
Mihai Rotaru a anunțat că există posibilitatea ca Alex Mitriță să plece de la Universitatea Craiova. Foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru nu a exclus posibilitatea ca Alexandru Mitriță să plece de la Universitatea Craiova la finalul stagiunii. Gigi Becali, care și-a manifestat interesul pentru atacantul oltenilor, stă la pândă. Mitriță ar putea să plece din Bănie la doar un sezon după ce a revenit la Craiova.

Mihai Rotaru aruncă bomba! Gigi Becali stă la pândă: „Mitriță ar putea să nu rămână la Universitatea Craiova”

Alexandru Mitriță este unul dintre cei mai în formă jucători ai Universității Craiova în actuala stagiune. Atacantul care evoluează în extrema stângă a semnat în Bănie la începutul sezonului, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Deși Alexandru Mitriță mai are contract cu Universitatea Craiova până în iunie 2026, Mihai Rotaru nu exclude o posibilă plecare a atacantului în vară. ”Nu mă întrebați acum. Mai avem trei meciuri și vedem în vară.

Există probabilitatea să plece, dar și să rămână mai mică sau mai mare. Vom lua în calcul strategia ținând cont de cu sau fără Mitriță, cu sau fără Baiaram, cu sau fără Bancu. Vom vedea.

ADVERTISEMENT

Noi vom lua în calcul strategia ținând cont de această variabilă. Cu sau fără Mitriță, cu sau fără Baiaram, cu sau fără Screciu, cu sau fără Bancu. Vom încerca să anticipăm și să fim pregătiți pentru oricare dintre situațiile în care vom fi puși”, a declarat Mihai Rotaru, la TV Digi Sport.

Gigi Becali îl vrea pe Alex Mitriță pentru Champions League: „Putem să intrăm în discuții”

Gigi Becali este deja cu gândul la UEFA Champions League după ce FCSB a câștigat titlul. Latifundiarul din Pipera a construit o listă generoasă pentru fereastra de mercato din vară, iar numele lui Alex Mitriță apare pe lista de transferuri.

ADVERTISEMENT

”Cum v-am spus, pe Vlăduț Munteanu, pardon Louis Munteanu, și pe Alibec îi iau. Pentru Munteanu am vorbit deja și cu Gică (n.r – Gică Hagi), am acordul lui.

Putem să intrăm în discuții și cu Mitriță, dar nu știu dacă ăsta vine, pentru că e oltean”, a declarat Gigi Becali. În vârstă de 29 de ani, Alex Mitriță are o cotă de 3,2 milioane de euro, conform Transfermarkt.com.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru, laude pentru Gică Hagi: „Face lucruri de neimaginat”

Mihai Rotaru l-a lăudat pe Gică Hagi pentru transformarea Farului din play-off-ul SuperLigii. Patronul din Bănie este ferm convins că Universitatea Craiova va bifa performanțe mult mai mari, dacă fotbaliștii vor reuși să elimine anumite greșeli.

„Hagi nu că face lucruri bune la Farul, ci face lucruri extraordinare, lucruri de neimaginat. Hagi este ceva special pentru fotbalul românesc. Vom vedea pe traseu care vor fi adversarii. Ca în fiecare an, în acest sezon adversarii am fost noi înșine.

Pe semne că și la anul dacă vom reuși să depășim o anumită lipsă de constanță, dacă vom fi mai organizați vom avea șanse mult mai mari decât anul acesta. Un an în care puteam să ne batem la campionat, eliminând o serie de greșeli pe care le-am făcut în management.

Decizii vizavi de staff-ul pe care l-am ales, decizii vizavi de accidentarea anumitor jucători, decizii privind despărțirea de anumiți jucători. La Craiova întotdeauna a condus antrenorul”, a mai spus Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,07 este cota pentru „NG” la meciul Universitatea Craiova - FCSB