Fotbal intern

Mihai Rotaru, atac direct la Gigi Becali: „Mi-ar fi rușine să spun la televizor că am făcut donații” + cine merită titlul

21.03.2020 | 11:09
Mihai Rotaru atac direct la Gigi Becali Miar fi rusine sa spun la televizor ca am facut donatii  cine merita titlul
ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru, patronul Craiovei, îl critică pe Gigi Becali pentru ieșirile sale și nu este de acord cu atitudinea pe care acesta a afișat-o în privința gesturilor de caritate pe care le-a făcut.

Mihai Rotaru îl critică pe Gigi Becali

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a lansat o serie de acuzații asupra lui Gigi Becali, nemulțumit fiind de felul în care patronul FCSB-ului își laudă actele de caritate: Ați auzit vreodată că cineva a donat un bloc operator? Ați auzit de o donație pentru spitalul „Victor Babeș” din Craiova?

ADVERTISEMENT

Știați că cineva a dat bani pentru spitalul de copii? Mi-ar fi rușine să mă apuc la televizor să spun că am făcut donații”.

„Direcția nu este cea bună. Noi avem deja niște decizii, nu le-am implementat încă. Nu avem sprijin încă din partea statului. În acest moment nu există nicio ordonanță de urgență, nici un act, prin care să primim ajutor.

ADVERTISEMENT

Știm deja ce avem de făcut! Trebuie să protejăm clubul U Craiova și jucătorii de la U Craiova. Dacă putem să facem ceva mai mult pentru fotbalul românesc, o vom face”, a mai spus Mihai Rotaru.

„Nu cred că se va juca acest sezon”

Mihai Rotaru a mai vorbit și despre faptul că nu crede ca actualul sezon să se mai poate desfășura din cauza epidemiei de coronavirus care s-a abătut asupra României.

ADVERTISEMENT

„Nu cred că se va juca acest sezon. Este imposibil să se joace. Trebuie să se stabilească un criteriu de departajare.

Trebuie se stabilească cine merge în Europa și dacă se ia campionatul”, a încheiat patronul oltenilor.

ADVERTISEMENT

După primele două etape din play-off-ul campionatului, Universitatea Craiova ocupă locul 3, la egalitate de puncte cu FCSB (26), însă oltenii au terminat pe a doua poziție sezonul regulat.

Sorin Cârțu, președintele Craiovei, propune ca departajarea să se facă după clasamentul de la finalul sezonului regulat: „Se poate lua clasamentul final de la cel din sezonul regulat. E o idee, nu e una rea. Cei care sunt la conducere trebuie să ia decizii.

Sigur că vor fi și nemulțumiri. Important e ce se decide și la UEFA, cum se vor pronunța cei de acolo”.

  • 46 de puncte a făcut Universitatea Craiova în sezonul regulat
ADVERTISEMENT