Sport

Mihai Rotaru, avertisment pentru jucători: ”N-avem voie să repetăm rușinea de anul trecut”

U Craiova a fost eliminată rușinos din Europa League în sezonul trecut, iar Mihai Rotaru i-a avertizat pe jucători că nu mai acceptă astfel de eșecuri.
16.06.2021 | 16:49
Mihai Rotaru avertisment pentru jucatori Navem voie sa repetam rusinea de anul trecut
ADVERTISEMENT

Oltenii vor intra în turul doi preliminar din Conference League, acolo unde vor întâlni învingătoarea partidei dintre Laci (Albania) și Podgorica (Muntenegru).

Elevii lui Marinos Ouzounidis vor juca prima manșă pe teren propriu, la 22 iulie, urmând ca returul să-l dispute în deplasare p săptămână mai târziu.

ADVERTISEMENT

Jucătorii de la U Craiova, avertizați de Mihai Rotaru

Patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, a rămas cu sechele după ce în sezonul precedent oltenii au fost eliminați de Lokomotiv Tbilisi în primul tur preliminar din Europa League și i-a avertizat pe jucători să nu se credă învingători de la început în Conference League.

”După ce am pățit sezonul trecut, n-avem voie să repetăm rușinea de atunci. Am greșit foarte, foarte grav și trebuie să fim atenți. Voi folosi un limbaj de lemn: mingea e rotundă și trebuie să fim atenți.

ADVERTISEMENT

Grupele Conference League reprezintă obiectivul nostru și sper să-l îndeplinim anul acesta. Programul echipei e făcut, staff-ul știe ce are de făcut”, a declarat Rotaru în emisiunea Liga Digi Sport.

Ce șanse au oltenii să-l aducă pe Mitriță

În ultima perioadă s-a vorbit tot mai insistent că Universitatea Craiova vrea să-l repatrieze pe Alexandru Mitriță, dar principalul finanțator al oltenilor a negat această variantă, dar a spus că are în vizor alte transferuri.

ADVERTISEMENT

”E aproape imposibil să-l luăm pe Mitriță. El are un contract pe care trebuie să-l ducă la capăt, sunt foarte mulți bani la mijloc. Doar printr-o conjunctură favorabilă ar putea ajunge la noi. Totuși, lucrăm la două achiziții în acest moment, suntem aproape să le concretizăm”, a spus Mihai Rotaru.

Împrumutat în octombrie 2020 de la New York City FC, Mitriță s-a impus repede la Al Ahli și a devenit om de bază la formația saudită. În ciuda evoluțiilor foarte bune în tricoul verzilor, fotbalistul se consideră tratat cu dispreț de oficialii clubului și a cerut să-i fie reziliat contratul.

ADVERTISEMENT

Jucătorii Craiovei au efectuat vizita medicală

Președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, a vorbit pentru FANATIK după tragerea la sorți a partidelor din turul 2 preliminar al Conference League și consideră că elevii lui Marinos Ouzounidis pornesc cu prima șansă la calificare.

O parte dintre jucătorii Craiovei au efectuat miercuri dimineață vizita medicală în vederea noului sezon. Oltenii vor începe pregătirea pe plan local, air apoi au stabilit un cantonament în Austria.

Jucătorii care au fost prezenși la testele medicale sunt Laurențiu Popescu, Alexandru Mateiu, Vasile Constantin, Ștefan Vlădoiu, Vladimir Screciu, Ionuț Mitran, Jovan Markovic, Mihai Căpățînă, Atanas Trică-Balaci, Sebastian Nețoiu, Daniel Croitoru, David Sala, Marian Danciu, Alexandru Mărieș și Denis Benga.


  • (P) Cota BETANO ca U Craiova să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 5,50. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT