Sport

Mihai Rotaru confirmă Fanatik! Cât de grav a fost focarul de gripă de la Universitatea Craiova: „Reghecampf a fost pe perfuzii!”

Mihai Rotaru, finanțatorul clubului Universitatea Craiova, a vorbit despre focarul de gripă care a decimat formația din Bănie, după meciul cu FC Voluntari.
31.03.2022 | 12:20
Mihai Rotaru confirma Fanatik Cat de grav a fost focarul de gripa de la Universitatea Craiova Reghecampf a fost pe perfuzii
Mihai Rotaru, finanțatorul clubului Universitatea Craiova, a vorbit despre focarul de gripă care a decimat formația din Bănie, după meciul cu FC Voluntari
ADVERTISEMENT

FANATIK a scris, în exclusivitate, încă de pe 24 martie despre faptul că Universitatea Craiova este devastată de gripa sezonieră, nu mai puțin de zece jucători având simptome de viroză respiratorie. Motiv pentru care formația olteană nu a putut juca niciun meci amical, în pauza impusă de partidele echipei naționale.

Cât de grav a fost focarul de gripă de la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru a vorbit despre focarul de gripă care a pus-o la pământ pe Universitatea Craiova. Acesta susține că, pe lângă jucători, inclusiv staff-ul tehnic a fost afectat.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul din Bănie spune că situația antrenorului Laurențiu Reghecampf a fost atât de gravă, încât a avut nevoie de perfuzii. Însă, în momentul de față, trupa olteană a reușit să scape de focarul de gripă.

„Din păcate, suntem decimați în momentul acesta. Dacă meciul ar fi fost acum patru-cinci zile, n-am fi putut aduce zece jucători valizi, pentru că am avut un focar de gripă.

ADVERTISEMENT

Jucătorii efectiv nu au putut să se antreneze. Markovic, Baiaram și Cîmpanu au ajuns ieri dimineață. Sunt sigur că suporterii vor veni alături de noi, la București.

La partidele cu FCSB n-am avut niciodată probleme cu biletele. Aveam amical cu Pandurii sâmbătă, dar a fost anulat. Ne-ar fi prins bine acel amical.

ADVERTISEMENT

Reghecampf este bine. Și el a fost patru-cinci zile la pat, a fost pe perfuzii. Și Marian Copilu a fost foarte grav. A fost un focar foarte păcătos, care a plecat de la meciul cu Voluntari.

Noi, la meciul cu Voluntari, avem oarecum o scuză, deoarece minim șapte jucători au avut o situație complicată. Începutul bolii debuta”, a declarat Mihai Rotaru, la PRO X.

ADVERTISEMENT

În următorul meci din play-off, Universitatea Craiova o va întâlni, în deplasare, pe FCSB. Meciul este programat duminică, la ora 19:00.

  • 3 este locul ocupat de Universitatea Craiova în Casa Pariurilor Liga 1

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 2,18 este cota pentru „peste 2,5”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT