Sport

Mihai Rotaru, contre în direct la TV din cauza scandalului de xenofobie: „Nu i-ați votat dumneavoastră?” / „Sunteți hater”

Pornind de la subiectul scandalului de xenofobie, Mihai Rotaru și jurnalistul Florin Caramavrov au dialogat aprins pe tema realegerii lui Răzvan Burleanu în fruntea FRF.
02.02.2023 | 13:20
Mihai Rotaru contre in direct la TV din cauza scandalului de xenofobie Nu iati votat dumneavoastra  Sunteti hater
Mihai Rotaru, contre în direct la TV din cauza scandalului de xenofobie: „Nu i-ați votat dumneavoastră?” / „Sunteți hater”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Decizia de suspendare a meciului Sepsi – FCU Craiova a scos în evidență faptul că și la acest capitol sunt necesare schimbări în regulament. Venite din partea FRF și LPF.

Mihai Rotaru, dialog încins pe tema realegerii lui Răzvan Burleanu la șefia FRF

Cazul scandalului de xenofobie de la Sfântu Gheorghe a generat reacții din partea oamenilor de fotbal. Dar și al reprezentanților cluburilor. Care caută soluții. Nu același lucru se poate spune despre FRF și LPF.

ADVERTISEMENT

În această dimineață, la Ora Exactă în Sport, pe Pro Arena, Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a amintit de cazul similar, la partida tur dintre FCU și Sepsi. Și a spus că regulamentul ar trebui să fie aplicat unitar.

”Păi asta ține de Federație și de Ligă”, a fost replica jurnalistului Florin Caramavrov, aflat în studio. A urmat un aprins schimb de replici care a vizat conducerea federației.

ADVERTISEMENT

Mai exact, alegerea, în unanimitate, a lui Răzvan Burleanu, pentru un nou mandat în fruntea forului care ar trebui să gestioneze fotbalul românesc. Inclusiv cazuri de genul celui de la Sfântu Gheorghe.

”Cei care conduc acolo consideră că altfel trebuie făcut”

”Trebuie găsite pârghii astfel încât spectacolul (n.r. – meciurile) să continue. Noi ne dorim să vedem spectacol. Eu nu sunt pentru nerespectarea regulamentului.

ADVERTISEMENT

Ci pentru respectarea regulamentului în toate situațiile cu aceeași unitate de măsură”, a spus Rotaru. Iar dialogul a luat o altă turnură.

Florin Caramavrov: L-ați votat pe Răzvan Burleanu…

Mihai Rotaru: Haideți, că dăm altele. Serios, v-am mai zis că sunteți hater.

Florin Caramavrov: Ce sunt?

Mihai Rotaru: Hater! (n.r. – râde)

Florin Caramavrov: Haha, mulțumesc!

Mihai Rotaru: Cu plăcere!

Florin Caramavrov: Am evoluat, totuși.

Mihai Rotaru: Păi nu, dar acum o dăm că l-am votat pe Răzvan Burleanu…

Florin Caramavrov: Păi da, nu vă convin anumite legi de la Federație dar votați în unamitate.

Mihai Rotaru: Păi una este să vii cu un regulament pe care să-l updatezi. Universitatea Craiova este în permanență plină de idei, de inițiativă, pe care le pune pe masa Comitetului Executiv. Din păcate, aceste idei sunt luate în proporție de 1-2%.

ADVERTISEMENT

Florin Caramavrov: Păi de ce?

Mihai Rotaru: Pentru că nu sunt adoptate. Cei care conduc acolo consideră că altfel trebuie făcut.

Florin Caramavrov: Păi nu i-ați votat dumneavoastră?

Mihai Rotaru: Sunteți fenomenal! L-am votat noi și pentru asta înseamnă că nu trebuie să aducem la cunoștință și să reparăm ce este greșit? Dacă i-am votat pe Iohannis, Iliescu sau Constantinescu, înseamnă că nu trebuie să ne spunem nemulțumirile?”

Florin Caramavrov: „Normal că trebuie, dar de ce i-ați votat, dacă nu vă convine cum reacționează?”

Mihai Rotaru: „Nu am avut o alternativă mai bună, din acest motiv”.

Florin Caramavrov: „Puteați să vă abțineți, dar mă rog…”.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,85 este cota pentru „2 solist” la meciul Farul Constanţa – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT
Tags: