Sport

Mihai Rotaru dă de pământ cu Sergiu Hanca și Ionuț Vînă: „A venit ca un mercenar” / „Ar trebui să îți fie rușine!”

Mihai Rotaru a pus tunurile pe Sergiu Hanca și pe Ionuț Vînă, fotbaliști care sunt în litigiu cu Universitatea Craiova.
02.02.2023 | 12:27
Mihai Rotaru da de pamant cu Sergiu Hanca si Ionut Vina A venit ca un mercenar  Ar trebui sa iti fie rusine
Mihai Rotaru dă de pământ cu Sergiu Hanca și Ionuț Vînă: „A venit ca un mercenar” / „Ar trebui să îți fie rușine!”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru a reacționat vehment și i-a criticat în termeni duri pe Sergiu Hanca și pe Ionuț Vînă, jucători care cer daune de 7,5 milioane de euro din partea Universității Craiova. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate primul verdict în acest litigiu.

Mihai Rotaru nu i-a menajat deloc pe Sergiu Hanca și Ionuț Vînă, fotbaliști aflați în proces cu Universitatea Craiova

Cei doi mijlocași au dat în judecată clubul patronat de Rotaru, considerând că le-au fost încălcate anumite drepturi. Anul trecut, Mirel Rădoi, antrenorul de la acea vreme, i-a scos din lot pe Vînă, Hanca, Markovic și Ivan, din motive de indisciplină.

ADVERTISEMENT

Memoriile depuse însă de Hanca și Vînă au fost respinse de către Comisia de Soluționare a  Litigiilor din cadrul FRF, iar patronul oltenilor a comentat deciziile.

E o copilărie, e o prostie. Vînă şi Hanca nu s-au antrenat pe coclauri şi în baza noastră. Au fost patru zile. Au prins cantonamentul cu noi. Când nu au prins prima echipă au stat cu noi în cantonament, au mâncat cu noi, au avut preparator. E o copilărie, e o nebunie.

ADVERTISEMENT

Eu sunt dezamăgit mai mult pentru Vînă, Hanca a venit ca şi mercenar de cuvânt. Face tot ceea ce poate pentru a susţine clubul. Dar nu am avut o perioadă mai lungă de timp să ne cunoaştem.

Pe Vînă ştiţi foarte bine de unde l-am luat, era marginalizat la FCSB. I-am dat numărul 10, i-am dat şanse. Să mergi pe drumul ăsta, Vînă, ar trebui să îţi fie ruşine. Ei au avut acest miraj al banilor.

ADVERTISEMENT

Nu ne-am îndreptat împotriva lui Mirel Rădoi, l-am chemat în garanţie. Acea decizie de a îi pune 3-4 zile în afara lotului îi aparţine antrenorului, nu clubului. Dacă cineva trebuie să plătească, de ce clubul? Mirel Rădoi a luat mereu decizii singur, e comportamentul său, a declarat Mihai Rotaru la Pro Arena.

Cum a reacționat Mirel Rădoi când a aflat verdictul

Mirel Rădoi a intervenit și el după aflarea primului verdict în cazul Hanca – Vînă. Antrenorul lui Al-Tai este convins că acesta este doar începutul disputei dintre fotbaliști și Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

„Nu aș vrea să discut despre subiectul acesta, îmi pare rău. Vă înțeleg că vă faceți datoria și trebuie să faceți un articol despre acest subiect. Sunt un tip corect și nu vreau să fac scandal pentru că nu este cazul acum. Era și altă cale de atac sau de judecată, nu se termina așa ușor pentru nimeni.

Cum nu cred nici acum că este încheiat cazul și, dacă se va termina cazul în România, cred că jucătorii vor alege să meargă la TAS la cum i-am văzut că au reacționat. (Dacă vei fi chemat și la TAS în garanție?) Vom vedea atunci care va fi situația… Aș avea o reacție inutilă în momentul ăsta, ei alegând să meargă mai departe cu acest caz”, a declarat Mirel Rădoi.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,85 este cota pentru „2 solist” la meciul Farul Constanţa – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT