Sport

Mihai Rotaru, detalii despre cele 4 transferuri pe care le vrea Universitatea Craiova. De ce s-a renunțat la Bogdan Rusu, achiziționat de FCSB

Mihai Rotaru a oferit detalii despre cele patru transferuri pe care Universitatea Craiova vrea să le facă în următoarea perioadă, explicând și de ce a renunțat la Bogdan Rusu, ajuns la FCSB între timp.
02.08.2022 | 20:26
Mihai Rotaru detalii despre cele 4 transferuri pe care le vrea Universitatea Craiova De ce sa renuntat la Bogdan Rusu achizitionat de FCSB
Mihai Rotaru, detalii despre cele 4 transferuri pe care le vrea Universitatea Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Patronul Universității Craiova a vorbit și despre jocul echipei, de care este mulțumit, deși își dorește ca jucătorii să fie mai concentrați la finalizare.

Mihai Rotaru, detalii despre cele 4 transferuri pe care le vrea Universitatea Craiova

Mihai Rotaru a oferit mai multe detalii despre cele patru transferuri pe care le vrea la Universitatea Craiova: „Nu căutăm portari, vrem fundași centrali, o bandă stângă, o bandă dreaptă și un mijlocaș central.

ADVERTISEMENT

Nu mă interesează cine ce spune la televizor, noi nu am făcut niciodată transferuri în presă. Pe Rusu l-am vrut doar în cazul în care Rivaldinho nu ar fi venit la noi. N-am mai vorbit de Rusu de două săptămâni”.

„La pauză eram cu toții mulțumiți, Rapid a avut un singur șut pe poartă. Nu dau vina pe ghinion, dar ăsta e adevărul.

ADVERTISEMENT

Din punct de vedere al jocului, nu trebuie să fim foarte îngrijorați. Trebuie să fim îngrijorați din cauza finalizărilor. Supărător e rezultatul.

Noi veneam după un meci în care era obligatoriu să ne calificăm. Psihic și emoțional meciurile cele mai importante sunt cele din cupele europene. Pe termen scurt, scopul este să ne calificăm în grupele cupelor europene”, a mai spus Mihai Rotaru, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Ivan a jucat cu infiltrații la gleznă!”

Mihai Rotaru a continuat și a vorbit despre meciul cu Rapid, dar și despre motivul pentru care Andrei Ivan a fost schimbat de Laszlo Balint:

„Ivan a jucat cu infiltrații la gleznă, l-am schimbat pentru a-l proteja. Repet, din punct de vedere al jocului, nu cred că ar trebui să fim atât de supărați.

ADVERTISEMENT

Nu poți acuza un jucător la meciul cu Rapid, au avut atitudine, dar gândul nostru e la meciul cu Zorya. Nu, e șansa noastră, e o șansă imensă, am muncit în ultimii cinci ani”.

„Zorya e o echipă periculoasă, a jucat amicale bune în ultima vreme, vom avea un meci foarte greu din punctul meu de vedere.

Nu discut despre ce va fi mai departe, acum suntem concentrați pentru meciul cu Zorya. Noi facem toate cererile la UEFA pentru a putea juca meciurile de pe teren propriu pe stadionul nostru”, a mai spus patronul oltenilor.


  • (P) Cota BETANO pentru Zorya Luhansk – Universitatea Craiova: 2,82 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: