Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mihai Rotaru e încântat că începe play-off-ul pe terenul FCSB. „Au pierdut 5 puncte cu noi sezonul acesta” Pe cine alege dintre Sepsi și FCU. Video exclusiv

Mihai Rotaru a declarat la FANATIK SUPERLIGA că abia așteaptă meciul cu FCSB, pe care Universitatea Craiova a învins-o deja o dată în acest sezon. Speră să o facă și în play-off.
15.03.2023 | 08:00
Mihai Rotaru e incantat ca incepe playofful pe terenul FCSB Au pierdut 5 puncte cu noi sezonul acesta Pe cine alege dintre Sepsi si FCU Video exclusiv
Mihai Rotaru e încântat că Universitatea Craiova debutează în play-off contra celor de la FCSB. Sursă foto: Sporpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova este în mare revenire de formă, cel puțin prin prisma rezultatelor, și arată din nou ca o candidată la titlu în SuperLiga. În direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Mihai Rotaru a vorbit despre debutul echipei sale în play-off, chiar pe terenul celor de la FCSB. Patronul Universității a amintit că oltenii nu au pierdut contra FCSB în sezonul regular.

Mihai Rotaru, încrezător înainte de confruntarea dintre Universitatea Craiova și FCSB: “În ultimii ani am cam egalat situația la puncte”

VEZI VIDEO MAI JOS

“Este bine că începem pe terenul FCSB. Ei au pierdut cinci puncte cu noi, i-am bătut sezonul ăsta, ei nu. Premisele sunt bune. Va fi un meci frumos, interesant. Toată lumea cred că va fi prudentă, o înfrângere nu îți cade bine în primul meci. Noi suntem la șase puncte de Farul, spun câte ne trebuie ca să trecem peste ei.

ADVERTISEMENT

Dacă pierdem, suntem la 9 puncte. Nu e o nenorocire, mai sunt nouă meciuri. Dar va fi un meci interesant cu FCSB. În ultimii ani am egalat puțin situația la puncte cu FCSB. Este un meci în deplasare în care poți să gestionezi mai bine lucrurile. Toți avem presiune, sunt 10 meciuri. Trec imediat”, a declarat Mihai Rotaru la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

De asemenea, Mihai Rotaru a anunțat la FANATIK SUPERLIGA și care este motivul pentru care ar prefera pe FCU Craiova în play-off. Pentru a evita o deplasare la Sfântu Gheorghe. În plus, două meciuri Universitatea Craiova – FCU Craiova, cu 30.000 de oameni în tribune, ar fi o rețetă excelentă pentru play-off.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru a explicat de ce ar prefera-o pe FCU Craiova în play-off în locul lui Sepsi: “Spun asta din punct de vedere logistic”

Sunt conducător de club și nu aș vrea să se interpreteze, dar sigur că ne-ar conveni mai mult să avem un meci pe Oblemenco decât să mergem la Sfântu Gheorghe. Asta nu înseamnă că noi nu respectăm Sepsi sau că avem ceva împotriva lor. Doar spun din punct de vedere logistic.

Când joci pe Oblemenco este o altfel de presiune pentru echipa domnului Mititelu. Noi suntem obișnuiți cu presiunea asta, ei sunt încă la început. Nu cred că ar fi un dezavantaj să intre FCU Craiova. Mi-ar conveni logistic, plus că Sepsi sunt foarte periculoși. Când intri în fotbal visezi să joci cu 30.000 de oameni în tribune, meciuri europene”, a mai spus Rotaru la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

După trei victorii consecutive în ultimele etape din sezonul regular, Universitatea Craiova termină prima parte a campionatului cu 54 de puncte. Astfel că va rămâne cu 27 după înjumătățire. La doar 5 puncte în spatele liderului Farul, care va avea 32 de puncte după înjumătățirea de la finalul sezonului regular.

Universitatea Craiova, la doar cinci puncte de liderul Farul după înjumătățire. Ce program are echipa lui Mihai Rotaru

Universitatea Craiova va juca în prima etapă din play-off pe terenul celor de la FCSB, iar apoi primește vizita campioanei CFR Cluj în runda a doua. Ar urma apoi pentru echipa lui Eugen Neagoe o altă deplasare, în runda 3, la Farul, pentru ca apoi pe Oblemenco să vină Rapid. Un prim duel cu rivala FCU Craiova ar putea avea loc în runda 5 din play-off, cu echipa lui Mititelu în postură de gazdă.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, emisiunea cu exclusivități din fotbalul românesc pe bandă rulantă, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri. De la 10:30! Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.