Sport

Mihai Rotaru face calculele pentru locul 2 după Universitatea Craiova – CFR Cluj 3-2: “Sunt convins că Voluntari va face tot posibilul să bată FCSB”

Mihai Rotaru face calcule după victoria celor de la Universitatea Craiova în faţa lui CFR Cluj, scor 3-2. Patronul "Ştiinţei" vrea să le fure celor de la FCSB locul doi, spunând că echipa nu se poate gândi la titlu.
10.04.2022 | 23:37
Mihai Rotaru face calculele pentru locul 2 dupa Universitatea Craiova  CFR Cluj 32 Sunt convins ca Voluntari va face tot posibilul sa bata FCSB
Mihai Rotaru, patronul Universităţii Craiova. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a câştigat cu 3-2 împotriva lui CFR Cluj şi a relansat lupta pentru titlu în Casa Pariurilor Liga 1. Oltenii au dat lovitura în minutul 90+6 prin Ante Roguljic şi urcă la un punct de locul doi, ocupat de FCSB.

Mihai Rotaru face calculele pentru locul 2 după Universitatea Craiova – CFR Cluj 3-2: “Sunt convins că FC Voluntari va face tot posibilul să bată FCSB”

Patronul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, a fost foarte exuberant la finalul confruntării, spunând că echipa poate obţine locul doi, însă şansele la titlu sunt inexistente:

ADVERTISEMENT

“A fost spectacol, sărbătoare. În Oltenia este o senzaţie unică. Noi nu rămânem datori, noi provocăm. Alte echipe ne-au rămas datoare la capitolul suporteri. Am continuat tradiţia, am învins atât CFR Cluj, cât şi FCSB.

Luni va fi o refacere dulce după victorie. Când câştigi în minutul 90+6 este foarte frumos. Nu ne îmbătăm cu apă rece, nu ne mai batem la titlu. Dar locul doi am spus-o mereu că este un obiectiv. Sunt convins că FC Voluntari va face tot posibilul să bată FCSB”, a spus Rotaru la Digisport.

ADVERTISEMENT

“Markovic este un bun naţional. Trebuie să avem grijă de el”

Mihai Rotaru l-a ridicat în slăvi pe Jovan Markovic, despre care spune că este un bun naţional, însă s-a declarat dezamăgit de faptul că doar Sorin Cârţu a candidat pentru preşedinţia clubului:

“Markovic este un bun naţional. Trebuie să avem grijă de el. Noi suntem primii care trebuie să avem grijă de el pentru că el va avea. El consideră că s-a apucat de fotbal de câteva luni, şi-a dat restart. El este un jucător care trebuie să dea 35 de goluri lejer pe an. 

ADVERTISEMENT

În fiecare meci a avut două-trei ocazii mari pe care şi le-a construit el. În sezonul viitor va fi altceva. Să vedem care sunt cauzele pentru care avem un singur candidat, la fel ca şi la Partidul Naţional Liberal. 

“Cârţu va fi primul care va câştiga campionatul din trei posturi: de jucător, antrenor şi acum, de preşedinte”

Domnul Cârţu mi-a spus că azi sunt trei alegeri. În ordinea importanţei: Cârţu la Universitatea Craiova, Le Pen vs. Macron în Franţa şi Ciucă la şefia PNL. Cârţu va fi primul care va câştiga campionatul din trei posturi: de jucător, antrenor şi acum, de preşedinte. 

ADVERTISEMENT

Cupa României este mai importantă decât locul doi pentru noi. Este meciul sezonului”, a spus Mihai Rotaru.

Universitatea Craiova joacă în semifinalele Cupei României cu Sepsi Sf. Gheorghe. Dacă va trece de dubla manşă cu covăsnenii, echipa lui Reghe va juca în finală cu FC Argeş sau FC Voluntari.


  • (P) Cota BETANO pentru Farul Constanța – Universitatea Craiova: 2,40 este cota pentru ”2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT