Sport

Mihai Rotaru, furios că Universitatea Craiova nu are pe nimeni la lot: „Nu cred în viitorul naționalei cu Edi Iordănescu!”. De ce consideră că FCSB și Gigi Becali ar avea tratament preferențial

Mihai Rotaru este furios pentru că Universitatea Craiova nu are niciun jucător în lotul României. Finanțatorul este deranjat de tratamentul pe care îl primește FCSB și Gigi Becali.
18.03.2023 | 13:15
Mihai Rotaru furios ca Universitatea Craiova nu are pe nimeni la lot Nu cred in viitorul nationalei cu Edi Iordanescu De ce considera ca FCSB si Gigi Becali ar avea tratament preferential
Mihai Rotaru, discurs dur la adresa lui Edi Iordănescu după ce Universitatea Craiova a rămas fără jucător la echipa națională. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a anunțat lotul României pentru primele două meciuri din calificările la Euro 2024. Pe lista selecționerului nu se află niciun fotbalist de la Universitatea Craiova, însă Mihai Rotaru nu este surprins. Finanțatorul oltenilor a avut o reacție dură la adresa lui Edi Iordănescu despre care a spus că e influențat în a lua deciziile.

Mihai Rotaru, reacție dură după ce Edi Iordănescu a anunțat lotul României pentru debutul în preliminariile Euro 2024: „Nu vom mai avea jucători la lot cât va fi selecționer”

Deși l-a „înțepat” pe Edi Iordănescu, Mihai Rotaru nu a fost surprins de faptul că niciun fotbalist al Universității Craiova nu va face deplasarea în cantonamentul echipei naționale a României pentru meciurile cu Andorra și Belarus. Mai mult decât atât, finanțatorul echipei din Bănie a mărturisit că a mizat încă de anul trecut pe faptul că niciun fotbalist al oltenilor nu va fi convocat.

ADVERTISEMENT

„N-aș vrea să comentez eu deciziile selecționerului. Am pus pariu, cu mai mulți oameni de fotbal, că nu vom mai avea jucători la echipa națională câtă vreme Edi Iordănescu va fi selecționer. Vorbesc de acum câteva luni despre acest lucru”, a declarat Mihai Rotaru, potrivit digisport.ro.

De asemenea, Mihai Rotaru știe care este momentul care l-a făcut pe Edi Iordănescu să nu mai apeleze la jucătorii Universității Craiova în vederea unei posibile convocări la echipa națională a României. „Totul a plecat de acum două acțiuni ale echipei naționale, când eu am expus politicos două puncte de vedere argumentate.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat atunci? Toți jucătorii Universității Craiova au fost în tribună Era și Crețu, era și Ivan, erau mai mulți”, a mai spus Mihai Rotaru.

Mihai Rotaru, deranjat de tratamentul preferențial pe care l-ar avea FCSB și Becali: „L-a târât prin mocirlă, prin noroi”

Mihai Rotaru și-a continuat discursul dur la adresa lui Edi Iordănescu și l-a dat exemplu pe Gigi Becali. Finanțatorul celor de la FCSB a avut o reacție extrem de dură după ce Octavian Popescu a fost lăsat în afara lotului la acțiunea din urmă cu un an. „Domnul Gigi Becali l-a târât prin mocirlă, prin noroi, pe Edi în momentul în care a vorbit despre Octavian Popescu, că nu are voie să lipsească.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat? Octavian Popescu a fost titular în următorul meci. Și atunci, de acolo a plecat această discuție. Nu avem ce discuta”, a mai spus Mihai Rotaru, care este convins că România nu va avea rezultate cu fiul lui Anghel Iordănescu pe bancă.

„Nu cred în viitorul echipei națională cu Edi Iordănescu. Nu cred că nu pot termina pe locul doi, nu cred că vor termina nici măcar pe locul trei. Dar, sunt deciziile dânsului”, a spus Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru, convins că deciziile lui Edi Iordănescu la naționala României sunt influențate: „Celebrul ’Cartof’ gestionează relațiile interumane”

Totodată, Mihai Rotaru a precizat că nu Edi Iordănescu ia deciziile la echipa națională de fotbal a României, ci Alexandru Radu, fostul secund al selecționerului la FCSB, îl influențează decisiv. „Nu cred în Iordănescu, pentru că știu ce se face la lot, ce se întâmplă, știu cine gestionează relațiile interumane acolo. E foarte important.

Vorbește de forța grupului, dar el nu are cum să înțeleagă forța grupului, dacă acesta este gestionat de către altcineva. Celebrul ’Cartof’ gestionează relațiile interumane la echipa națională. Sunt chestiuni cunoscute în lumea fotbalului.

Eu nu-i știam numele, îmi pare rău, de acum o să-i spun și eu Alexandru Radu. FRF a refuzat să–l angajeze, dar Edi l-a vrut și a inventat un post pentru a-l aduce. Sunt prieteni foarte buni, lucrează de mult timp împreună. E normal să ai încredere în oamenii cu care lucrezi. Poate să fie coordonat de selecționer”, a încheiat Mihai Rotaru.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,00 este cota pentru „total goluri peste 2,5” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT