Sport

Mihai Rotaru s-a întors în țară special pentru meci. Cum a fost pregătit gazonul pentry derby-ul Olteniei. Foto exclusiv

Patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru a revenit în Bănie înainte de „Derby-ul Olteniei” cu FC U Craiova 1948, iar FANATIK a surprins fotografii în exclusivitate cu ultimele pregătiri de pe „Ion Oblemenco”.
14.02.2022 | 00:01
Mihai Rotaru sa intors in tara special pentru meci Cum a fost pregatit gazonul pentry derbyul Olteniei Foto exclusiv
ADVERTISEMENT

Oltenia fierbe din nou înainte de duelul-șoc dintre Universitatea Craiova și FC U Craiova 1948, iar FANATIK a aflat în exclusivitate că jucătorii echipei lui Adrian Mititelu au primă uriașă pentru victorie împotriva marii rivale.

Din păcate pentru suporterii celor două echipe meciul se va desfășura la doar 30% din capacitatea stadionului „Ion Oblemenco”, fiind puse în vânzare 9.210 de bilete, din care mai sunt disponibile aproximativ 3.000.

ADVERTISEMENT

Patronul Universității Craiova s-a întors în țară înainte de derby-ul cu FC U Craiova 1948

FANATIK a aflat că Mihai Rotaru a revenit la Craiova după ce a fost plecat timp de o lună, cu o zi înainte de derby-ul dintre Universitatea Craiova și FC U Craiova 1948.

De cealaltă parte, Adrian Mititelu Jr. nu va putea fi prezent pe stadion la marele meci, fiind în continuare suspendat.

ADVERTISEMENT

La nivel de suporteri, derby-ul va fi la fel de încins ca în teren, chiar dacă ultrașii de la Peluza Sud 1997 ai lui FC U Craiova 1948 au primit în jur de 400 de bilete.

Cum a fost pregătit gazonul de pe „Ion Oblemenco”

FANATIK s-a deplasat la stadion pentru a lua pulsul înainte de meci și a surprins cum se pregătesc gazdele pentru partida de luni, 14 februarie.

ADVERTISEMENT

Gazonul de pe „Ion Oblemenco” a fost schimbat în luna octombrie a anului trecut, după derby-ul Olteniei, iar acum gazdele au foarte mare grijă ca acesta să se prezinte în cele mai bune condiții la ora meciului.

Cei care se ocupă de gazonul de pe stadionul „Ion Oblemenco” s-au aisgurat că acesta se va prezenta în cele mai bune condiții la ora meciului
Cei care se ocupă de gazonul de pe stadionul „Ion Oblemenco” s-au aisgurat că acesta se va prezenta în cele mai bune condiții la ora meciului

FANATIK a surprins la „lucru” instalațiile de fotosinteză care ajută la creșterea ierbii și păstrarea acesteia la cea mai bună calitate.

ADVERTISEMENT
Instalația de fotosinteză de pe stadionul „Ion Oblemenco” înainte de meciul dintre Universitatea Craiova și FC U Craiova 1948
Instalația de fotosinteză de pe stadionul „Ion Oblemenco” înainte de meciul dintre Universitatea Craiova și FC U Craiova 1948.

Jucătorii lui FC U Craiova 1948, primă uriașă la victorie împotriva Universității Craiova

Elevii lui Nicolo Napoli au promisă din partea lui Adrian Mititelu o primă de 5.000 de euro în cazul în care vor reuși să își învingă marea rivală din oraș.

Laurențiu Reghecampf a comparat meciul dintre cele două Craiove cu „Derby della Madonnina”dintre AC Milan și Inter Milano: „Și ei trec printr-o perioadă bună, deci cu siguranță va fi un meci greu. Știți atmosfera, două echipe din același oraș, unul cu multă tradiție, care trăiește prin fotbal. Va fi la nivel înalt din punct de vedere al atmosferei.

Singurul obiectiv pentru meciul de luni este să luăm 3 puncte. E ca și cum ai întreba la Inter cu Milano despre ce simt locuitorii din oraș la un asemenea derby”, a adăugat tehnicianul „leilor”.

  • 9.210 de bilete au fost puse în vânzare pentru „Derby-ul Olteniei”, din care au vândute 6.000
  • 5.000 de euro e prima jucătorilor lui FC U Craiova 1948

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948: 7,30 este cota pentru „X și sub 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT