Sport

Mihai Rotaru atacă decizia Guvernului după redeschiderea stadioanelor: “E un non-sens. Au votat pentru că ora 9 sună bine”

Mihai Rotaru s-a arătat extrem de nemulţumit de faptul că stadioanele vor putea fi deschise doar în intervalul 05:00 - 21:00 şi a lansat un atac la adresa executivului care a votat aceste reglementări.
26.11.2021 | 22:57
Mihai Rotaru ataca decizia Guvernului dupa redeschiderea stadioanelor E un nonsens Au votat pentru ca ora 9 suna bine
ADVERTISEMENT

Guvernul a votat o Hotărâre prin care fanii se pot întoarce pe stadioane, dacă evenimentele sunt organizate în intervalul 05:00 – 21:00. Meciul vedetă al etapei este cel dintre Universitatea Craiova şi FCSB.

Patronul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, a declarat că a decis să mute meciul cu FCSB la ora 20:15 astfel încât fanii să poată fi prezenţi în tribune pentru prima repriză şi să tragă un semnal de alarmă la adresa deciziilor Guvernului.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru atacă decizia Guvern după redeschiderea stadioanelor

Oficialul oltenilor a atacat decizia Executivului de a permite accesul fanilor până la maximum ora 21:00, în condiţiile în care meciurile vedetă din fiecare seară încep după ora 20:00 şi nu există nicio şansă să se încheie până la 21:00:

“Scopul nostru, al tuturor, este să fie un spectacol, lumea să se bucure de fotbal. Acum, am văzut această Hotărâre de Guvern. De fapt, scopul lor este să nu permită accesul fanilor la stadion pentru că meciurile importante sunt televizate după ora 20:30. 

ADVERTISEMENT

Noi am luat hotărârea să vindem bilete pentru o repriză la un preţ simbolic de 1 RON, iar abonaţii să aibă accesul asigurat. La ora 21:00, când se încheie prima repriză, să iasă din stadion. S-a întâmplat la Roland Garros la tenis.

“Guvernul să vină cu o hotărâre în care spectacolele care încep înainte de ora 21:00 să se poată desfăşura cu fani până la final”

Am avut trei variante: să jucăm de la 20:15 la 21:00 cu fani. A doua variantă: Guvernul să vină cu o hotărâre în care spectacolele care încep înainte de ora 21:00 să se poată desfăşura cu fani până la final. Poate ai evenimentul la 18:15 şi ai o pană de curent. Ce faci?

ADVERTISEMENT

Trebuie să punem toţi mâna. Să încercăm să explicăm situaţia, pentru că ne desfăşurăm activitatea în fotbal. Haideţi să spunem că acest interval orar să reprezinte ora de începere a meciului. A treia variantă: televiziunile să stabilească ora de începere a partidelor la ora 19:15.

“Fac apel la Ministrul Sportului, la primul-ministru, nimeni nu îţi garantează că dacă începi la ora 19:15, termini meciul până la 21:00”

Este o situaţie critică, depinde ce ne dorim. Am putea să facem un efort în acest sens. Aceasta este propunerea noastră pentru această perioadă de criză. Ora maximă de desfăşurare a meciurilor să fie 19:15. 

ADVERTISEMENT

Am avut discuţii în acest sens, în acest moment, toată lumea ar fi de acord să începem meciul la 20:15. Fac apel la Ministrul Sportului, la primul-ministru, nimeni nu îţi garantează că dacă începi la ora 19:15, termini meciul până la 21:00.

“Nouă sună bine. Vaccinaţilor le este permis după 21:00 să stea pe stradă. E un non-sens”

Cei care au votat Hotărârea de Guvern, nu au analizat-o. Au spus ora 21:00. Nu cred că a fost în funcţie de nimic. Nouă sună bine. Vaccinaţilor le este permis după 21:00 să stea pe stradă. E un non-sens. 

Ai noştri o să vrea să iasă după o repriză. Nu vor fi probleme”, a spus Mihai Rotaru la Digisport.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 2,18 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT