Fotbal intern

Mihai Rotaru i-a răspuns lui Gigi Becali: „Îi sfătuiesc să-și vadă de problemele și frustrările lor”

13.07.2020 | 11:58
Mihai Rotaru ia raspuns lui Gigi Becali Ii sfatuiesc sasi vada de problemele si frustrarile lor
ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a vorbit despre acuzațiile lui Gigi Becali la adresa echipei sale și l-a contrat dur.

Totodată, acesta a vorbit și despre situația FCSB-ului în Cupa României, și consideră că vicecampioana României va pierde meciul cu Dinamo la „masa verde”.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru îi numește pe cei care atacă Universitatea Craiova „preupețe”.

Mihai Rotaru îl contrează pe Gigi Becali

Mihai Rotaru îl contrează pe Gigi Becali, pe care îl numește „precupeață”, dar nu îl uită nici pe Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului: „Suntem cu picioarele pe pământ, iar toată lumea trebuie să fie atentă în continuare.

Noi avem o invezie a precupețelor în fotbalul românesc. E rușinos să spui că nu au fost penalty-uri pentru noi. Și noi am stat să ne gândim dacă a fost sau nu a fost roșu la Vlad. În careul nostru a fost un meleu de jucători și nu putem să comentăm arbitrajul”.

ADVERTISEMENT

„Sunt numai tâmpeniile precupețelor și îi sfătuiesc să-și vadă de problemele și frustrările lor. Eu nu nominalizez pe nimeni, ci pe toate precupețele din fotbalul românesc.

Anul trecut la Viitorul am avut aceeași speță în semifinalele Cupei României, prin care se spune că ROAF-ul primează în caz de neconcordanță.

ADVERTISEMENT

Vali Argăseală și Dinamo au cerut foaia asta de la noi. De-asta au jucat cu echipa bună cu Dinamo, ca să bată cu 4-0, iar faptul că l-au ținut pe Moruțan în tribune e un lucru clar”, a mai spus Mihai Rotaru.

„FCSB nu are față să bată pe Sepsi”

„Dacă ei ne spun că nu avem față de campioană, nici ei nu au față să bată pe Sepsi.

Sunt convins că echipa va arăta din ce în ce mai bine în viitor, pentru că acum s-a și acumulat o perioadă mare de inactivitate încărcată și din punct de vedere psihologic”, a continuat Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT

„Cred că Ivan va fi pe teren la următorul meci. Șansele noastre rămân 50-50 la campionat. Momentat, echipa are valoare de a ajunge în Europa League, e mai greu în Champions League”, a mai spus patronul oltenilor.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoşani – U Craiova: 3,20 este cota pentru “X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: