Fotbal intern

Mihai Rotaru, încrezător înaintea derby-ului cu CFR Cluj: „Mergem să răpunem ′bestia′!”

24.06.2020 | 16:33
Mihai Rotaru increzator inaintea derbyului cu CFR Cluj Mergem sa rapunem bestia
ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a vorbit despre evenimentul petrecut în seara de 23 iunie, când fanii oltenilor s-au strâns în jurul jucătorilor și au cântat alături de ei.

Patronul „alb-albaștrilor” a vorbit și despre șansele pe care echipa sa le are la campionat, fiind foarte încrezător înaintea jocului decisiv cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru a mai precizat că Universitatea Craiova nu riscă nicio pedeapsă din partea Ligii Profesioniste de Fotbal.

Mihai Rotaru, încrezător înaintea derby-ului cu CFR Cluj

Mihai Rotaru e bucuros pentru victoriile Craiovei din ultimele două meciuri și speră la o victorie și în derby-ul cu CFR Cluj: „Ne doream să ajungem să avem șanse la titlu în fiecare an, iar acum avem o șansă mare de care trebuie să profităm. 

ADVERTISEMENT

Ne organizăm ca indiferent de evenimente să ne protejăm indiferent de situații. Autocarul a fost blocat pe stradă, din cauza fumigenelor instalațiile de aer condiționat nu au făcut față”.

„S-a luat decizia ca jucătorii să coboare și să stea la distanță, după care au mers în locul de cantonament. A fost o surpriză și pentru noi, a trebuit să ne protejăm jucătorii pentru a nu risca să se îmbolnăvească nimeni.

ADVERTISEMENT

Nu riscăm să primim vreo penalizare, nici să facem teste suplimentare, noi am respectat toate protocoalele. Noi trebuie să protejăm pe toată lumea acum, întâi pe noi, dar și pe cei care intră în contact cu noi”, a mai spus Mihai Rotaru la TV DigiSport.

„Mergem să răpunem ′bestia′!”

„CFR-ul e ’bau-baul’ campionatului, iar noi mergem să răpunem ’bestia’. Venirea lui Bergodi a fost spontană și am luat decizia când a plecat domnul Papură. 

ADVERTISEMENT

Toată lumea e recuperată, suntem în formație completă și sperăm să rămânem așa. E un meci pentru care am muncit, iar noi pentru astfel de meciuri ne pregătim.

La noi lucrurile sunt clare în ceea ce înseamnă bonusurile, care sunt extrem de generoase. Nu o să mă bag peste nimeni, niciodată nu am făcut asta, de-asta am un staff tehnic competent”, a mai spus Mihai Rotaru.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – Universitatea Craiova: 1,97 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: