Fotbal intern

Mihai Rotaru, interviu exclusiv la „Fan România”. „Când o să începem să batem FCSB, o s-o facem 30 de ani” + ce carte i-a recomandat lui Papură. Video

02.04.2020 | 22:02
Mihai Rotaru interviu exclusiv la Fan Romania Cand o sa incepem sa batem FCSB o so facem 30 de ani  ce carte ia recomandat lui Papura Video
ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a dezvăluit, în direct la „Fan ROMÂNIA”, emisiunea realizată de Horia Ivanovici, că i-a recomandat lui Corneliu Papură o carte pentru a nu mai pierde meciurile cu FCSB, „coșmarul” formației din Bănie.

Șeful Craiovei e convins că, în momentul în care va bate iar FCSB, o va face 30 de ani de acum înainte!

ADVERTISEMENT

Cartea recomandată de Mihai Rotaru lui Corneliu Papură

Mihai Rotaru a mărturisit că i-a recomandat cartea „Puterea obișnuinței” lui Corneliu Papură, în speranța că Universitatea Craiova va rupe „blestemul” meciurilor cu FCSB.

ADVERTISEMENT

„I-am recomandat o carte lui Corneliu Papură, „Puterea obișnuinței”, de la pagina 93 începe acțiunea, iar în momentul în care vom începe și noi să batem FCSB-ul îi vom bate 30 de ani de acum înainte!

În carte e vorba de o echipă din fotbalul american care avea aceeași problemă ca noi. Nu bătuseră adversarul istoric de 30 de ani și de fiecare dată când se apropiau de finala Super Bowl-ului nu intrau în finală, chit că aveau o echipă cu jucători foarte buni.

ADVERTISEMENT

Staff-ul nostru tehnic a făcut o analiză și a văzut că, în 70% din meciurile cu FCSB, golurile lor sunt venite în urma unor greșeli personale majore, nimic altceva”.

„Mai avem de încasat undeva pe la 5 milioane de euro doar din transferuri, dar căutăm să ne întărim la vară”

Mihai Rotaru a menționat faptul că staff-ul tehnic al Craiovei e în continuare în căutare de jucători pentru perioada de transferuri din vară.

ADVERTISEMENT

„Antrenorul e ok, staff-ul muncește, analizează jucători pe care să-i luăm și să ne întărim. Evident nu acum, dar ne facem și noi strategiile pentru vară. Vrem să ne întărim, viața merge înainte. 

Avem undeva la 400.000 de euro în cont, iar de încasat undeva pe la 5.000.000 de euro doar din transferuri.

Mai trebuia să primim o tranșă din drepturile TV, trebuia să luăm 350.000, dar ni s-a transmis că nu se plătește până nu se reia campionatul. Eu cred că fotbalul e cel mai bine vândut produs de fotbal din România”.

„Noi sperăm să umplem vulcanul de pe Oblemenco și să-i facem fericiți pe suporteri”, a mai spus patronul Craiovei.

ADVERTISEMENT