Sport

Mihai Rotaru, ironii la adresa rivalilor de la FC U: “Am mai jucat cu o altă echipă a domnului Mititelu, le-am dat toată peluza”

Mihai Rotaru a avut mai multe ironii la adresa rivalilor de la FC U Craiova.
30.09.2021 | 19:56
Mihai Rotaru ironii la adresa rivalilor de la FC U Am mai jucat cu o alta echipa a domnului Mititelu leam dat toata peluza
ADVERTISEMENT

Patronul lui U Craiova crede că rivalii din oraș recurg la o strategie, prin care vor să nu-i lase pe suporteri la meci, pentru a nu se demonstra că nu sunt atât de susținuți în Oltenia.

Mihai Rotaru nu concepe ca meciul să nu se joace și este de părere că suporterii vaccinați ar trebui să fie lăsați să fie prezenți la meci, ei câștigându-și dreptul de a participa la competiții sportive prin vaccinul făcut.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru, ironii la adresa rivalilor de la FC U

Mihai Rotaru, patronul lui U Craiova, a fost ironic la adresa rivalilor de la FC U Craiova, amintind despre ultimul meci direct jucat între cele două echipe, și anume în 2013:

„Sigur, putem vorbi de discriminare, dar un club de fotbal nu ar trebui să fie de o parte sau de alta. Sunt totuși oameni care și-au făcut vaccin și care și-au câștigat dreptul de a fi prezenți pe stadion.

ADVERTISEMENT

Dacă regulamentul e bun sau prost, nu știu. Dar, dacă vaccinații și-au câștigat dreptul de a merge la o terasă, la un meci, la cinema… nu poți să-i blochezi și pe ei să nu meargă la stadion”.

„Eu discut strict de meciul de duminică, e o neînțelegere acolo. Nu se poate amâna meciul, există protocol dat de FRF și MTS ca să se desfășoare meciurile.

ADVERTISEMENT

Am o reacție de tristețe. Am jucat cu o altă echipă a domnului Mititelu, în 2013, le-am dat toată peluza, ca să aleagă oamenii pe cine să susțină. Acum, cred că trebuie să facem tot posibilul să jucăm meciul cu spectatori în stadion”, a mai spus Mihai Rotaru, la TV DigiSport.

„Markovic e un pachet de mușchi!”

Mihai Rotaru a continuat și a vorbit și despre Jovan Markovic, tânărul atacant al oltenilor, despre care a spus că are 89 de kilograme și că se află la greutatea sa ideală, el având o constituție mai osoasă decât alți fotbaliști.

ADVERTISEMENT

Totodată, patronul oltenilor susține că atacantul este un pachet de mușchi și că este „tanc”: „Markovic are 89 de kilograme, el e un pachet de mușchi.

Pot să vă trimit o poză să-l vedeți. E tanc! Nu mai trebuie să slăbească, asta e greutatea lui ideală. El are o constituție mai osoasă, iar 89 de kilograme este exact ce are nevoie el”.

„Am tot auzit zilele astea că s-a vorbit despre el, dar nu e adevărat, el are kilogramele pe care trebuie să le aibă”, a mai spus Mihai Rotaru.


  • (P) Cota BETANO pentru FC U Craiova – Universitatea Craiova: 3,60 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel...
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe...
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe mâna autorităților de un fost colaborator
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe...
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe litoral sau în zonele de munte
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi...
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, atât s-a putut
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol...
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol că este deja soţul Monicăi Bîrlădeanu
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom...
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom mai vedea vreodată!” Europa trece la recrutare pe fondul creşterii amenințării unui război mai amplu cu Rusia
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase:...
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase: „M-a blocat în telefonul lui tata! Fratele meu a dispărut de 5 luni!” Care este replica Ioanei, soția tenismanului?!