Fotbal intern

Mihai Rotaru își urmărește echipa în Antalya! Ce a făcut patronul lui U Craiova la golul lui Andrei Cristea. Foto

Mihai Rotaru isi urmareste echipa in Antalya Ce a facut patronul lui U Craiova la golul lui Andrei Cristea Foto
Mihai Rotaru urmărind meciul amical disputat de U Craiova cu Adana Demirspor

U Craiova se află în Antalya, Tucia, acolo unde efectuează stagiul de pregătire din această iarnă, iar Mihai Rotaru a decis să meargă la baza oltenilor pentru a vedea meciul amical disputat de gruparea pregătită de Devis Mangia contra celor de la Adana Demirspor.

Patronul lui U Craiova a fost surprins de reporterii FANATIK la meciul amical U Craiova – Adana Demirspor. Mihai Rotaru a decis să urmărească partida de verificare din zona lojelor, iar acesta nu a ezitat să își arate bucuria în minutul 12, atunci când Andrei Cristea a deschis scorul pentru olteni.

U Craiova, urmărită de Mihai Rotaru în cantonamentul din Antalya

Andrei Cristea, atacantul care a ajuns sub comanda lui Devis Mangia în urmă cu două zile, a înscris primul său gol pentru Universitatea Craiova în meciul amical cu Adana Demirspor, iar Mihai Rotaru, patronul grupării din Bănie, s-a ridicat în picioare și l-a aplaudat preț de câteva minute pe atacantul transferat de la Poli Iași. Imediat după, finanțatorul oltenilor a pus mâna pe telefon și a început să tasteze pe whatsapp fiind tot timpul cu zâmbetul pe buze.

Nu este prima oară când Mihai Rotaru decide să stea alături de jucătorii săi. În pauza competițională din iarna trecută, în sezonul 2017 – 2018, patronul lui U Craiova a stat în cantonament alături de echipa sa timp de aproape două săptămâni.

Cosmin Contra a mers la amicalul U Craiova – Adana Demirspor

Cosmin Contra, Daniel Stanciu și Emil Pieleanu urmărind partida de verificare jucată de U Craiova cu Adana Demirspor

La meciul amical disputat de U Craiova în Antalya contra celor de la Adana Demirspor a mers și Cosmin Contra, selecționerul echipei naționale a României, care a ajuns la teren în compania lui Iosif Rotariu, Zoltan Iasko și Daniel Stanciu, oficialul lui CFR Cluj. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS! 

Contra a plecat la pauză, fiind “înlocuit” de secunzii săi, Jerry Gane şi Adrian Mihalcea, care veniseră de la amicalul celor de la Sepsi, 1-2 cu Sivasspor. Contra a ţinut să meargă pe terenul aflat la câţiva kilometri, acolo unde juca Dinamo cu Hajduk Split. De altfel, şi patronul Craiovei, Mihai Rotaru, a venit să urmărească repriza secundă a partidei dintre “câini” şi croaţi după ce s-a terminat jocul echipei sale.

După 21 de meciuri jucate în sezonul 2018 – 2019, U Craiova se află pe locul 3, cu 38 de puncte, după ce a bifat 11 victorii, 5 egaluri și 5 eșecuri în primele 21 de etape.

Tags: