Fotbal intern

Mihai Rotaru l-a luat la întrebări pe Andrei Ivan după Craiova – Voluntari 2-1: ”Zi sincer… ați jucat prost?” VIDEO

15.12.2019 | 09:56
Mihai Rotaru la luat la intrebari pe Andrei Ivan dupa Craiova  Voluntari 21 Zi sincer ati jucat prost VIDEO
ADVERTISEMENT

Patronul Mihai Rotaru l-a luat la întrebări pe atacantul Andrei Ivan la finalul meciului Universitatea Craiova – FC Voluntari 2-1, din etapa a 21 a campionatului României.

Andrei Ivan lua la întrebări de patronul Mihai Rotarul după Craiova – Voluntari 2-1

Universitatea Craiova s-a chinuit cu ultima clasată FC Voluntari, reușind golul victoriei abia în minutul 89, iar fanii prezenți pe stadionul Ion Oblemenco i-au huiduit pe jucători pentru prestația modestă.

ADVERTISEMENT

Nici patronul Mihai Rotaru nu s-a arătat încântat de jocul arătat de echipa sa și la finalul întâlnirii Universitatea Craiova – FC Voluntari 2-1 a mers la zona mixtă și l-a luat la întrebări pe atacantul Andrei Ivan.

”Dar spune adevărul, aţi jucat prost?”

Cu un microfon în mână și amestecat printre ziariști, finanțatorul oltenilor l-a întrebat pe Ivan: ”Zi sincer… ați jucat prost?”. Fotbalistul a încercat să se eschiveze: ”A fost un meci foarte greu, dar sunt bucuros că am luat toate cele trei puncte și că suntem pe locul 3”.

ADVERTISEMENT

Însă, Mihai Rotaru nu a fost mulțumit de răspuns și a insistat: ”Dar spune adevărul, aţi jucat prost?”, iar Andrei Ivan a fost nevoit să fie mult mai clar: ”Câteva minute am jucat foarte prost, dar contează că ne-am trezit în minutul 74 şi am câştigat”.

”Meritaţi să câştigaţi?”

În final, patronul Universității Craiova și-a întrebat jucătorul: ”Meritaţi să câştigaţi?”, iar Andrei Ivan a dat de această dată un răspuns clar: ”Sincer, da”. VEZI AICI ÎNTREGUL DIALOG

ADVERTISEMENT

Apoi, atacantul oltenilor a continuat dialogul cu jurnaliștii prezenți la zona mixtă: ”O victorie foarte chinuită, dar am condus meciul, mai mult ne-au prins pe contraatac. Şi meciul trecut cu Astra, la fel, am luat şi gol pe contraatac şi sunt bucuros că am câştigat astăzi şi am luat cele trei puncte”.

”Va fi genial să câștigăm cu FCSB”

”Chiar m-am aşteptat să fie un meci foarte greu. Din câte ştiu, în ultimele trei etape Voluntari a jucat foarte bine şi acasă şi în deplasare. Ar fi ceva foarte genial pentru noi să câştigăm cu FCSB. Va fi foarte greu, dar o să ne pregătim toată săptămâna foarte bine”, a mai spsu Ivan.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a învins FC Voluntari, scor 2-1, într-un meci din etapa a 21-a a campionatului României. Oaspeții au deschis scorul prin Papazoglou (54), dar oltenii au întors rezultatul cu golurile reușite de Cicâldău (74) și Bălașa (89).


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 2.20 este cota pentru ”3-5 goluri. Vezi aici toate cotele!


 

ADVERTISEMENT