Fotbal intern

Mihai Rotaru, la „Fan România”, despre transferurile FCSB-ului: „Man? Coman? 10 milioane de euro? Astea nu sunt nici măcar fumigene! Coronavirusul a oprit și telefoanele” Exclusiv

02.04.2020 | 20:09
Mihai Rotaru la Fan Romania despre transferurile FCSBului Man Coman 10 milioane de euro Astea nu sunt nici macar fumigene Coronavirusul a oprit si telefoanele Exclusiv
ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru a vorbit în direct la „Fan ROMÂNIA”, emisiunea lui Horia Ivanovici, despre transferurile care se vehiculează în această perioadă. Patronul Universității Craiova nu crede că se pot negocia transferuri în plină pandemie și a declarat că epidemia de coronavirus a oprit telefoanele.

Referirea s-a făcut în principal la vehiculatele transferuri anunțate de Gigi Becali, cel care a declarat că are ofertă de 10 milioane de euro pentru Florinel Coman, dar și Dennis Man ar fi aproape să plece în curând pe o sumă similară.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru, sceptic în privința transferurilor în plină pandemie

Mihai Rotaru nu crede că este posibil ca echipele să facă transferuri în plină pandemie și a precizat că toate bugetele sunt puse sub semnul întrebării din cauza coronavirusului:

„Nu cred să nu se reia fotbalul în acest an, cred că la sfârșitul lui aprilie va fi un vârf în România, după care lucrurile vor descrește. Trebuie să fim optimiști și să sperăm că în vară va începe campionatul.

ADVERTISEMENT

Exceptând consumul de alimente, toate afacerile au fost afectate. Fotbalul are un risc ridicat de intrare în colaps, dacă nu va exista un plan de susținere și dacă situația se va prelungi șase-șapte luni”.

ADVERTISEMENT

Întrebat de Horia Ivanovici dacă el crede că Becali îi va vinde zilele acestea pe Florinel Coman sau Dennis Man pe circa 10 milioane de euro, așa cum spune, sau sunt fumigene, Rotaru nu a ezitat:

„E greu de crezut că se mai fac transferuri acum, astea nu sunt nici măcar fumigene. De ce să facă cineva transferuri acum când nici nu se știe ce se va întâmpla?

ADVERTISEMENT

E greu să-ți faci bugetul care acum e inexistent. Până nu luăm un campionat Mihăilă nu pleacă, iar în perioada asta nu am auzit de discuții în privința transferurilor, coronavirusul a oprit și telefoanele”, a mai spus Mihai Rotaru.

„Jucătorii au două opțiuni, iar ambele nu presupun să piardă bani!”

Mihai Rotaru a dezvăluit că a încercat să facă tot posibilul pentru a nu tăia salariile jucătorilor, cărora le-a oferit două opțiuni:„Am discutat și cu jucătorii și cu partea administrativă. Jucătorii au două opțiuni, ambele nu presupun să piardă bani.

Unii și-au ales ca timp de patru luni, din mai-iunie, să nu primească 50% din bani și să primească în aprilie, alții și-au ales să nu primească în iunie și noiembrie. Credem că am făcut niște propuneri viabile și fair-play”

„Când am luat deciziile, am vrut să fim cât mai corecți. De exemplu, la centrul de copii și juniori care au 500 de euro sau 1.000 de euro nu umblăm. Acolo ei își iau toți banii”, a precizat patronul Universității Craiova.

ADVERTISEMENT