Sport

Mihai Rotaru, laude pentru Jovan Markovic: „El e adevăratul golgheter din Liga 1, nu Florin Tănase”

Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, este extrem de încântat de evoluțiile lui Jovan Markovic (20 de ani), pe care îl consideră superior lui Florin Tănase.
28.04.2022 | 17:18
Mihai Rotaru laude pentru Jovan Markovic El e adevaratul golgheter din Liga 1 nu Florin Tanase
Mihai Rotaru, laude pentru Jovan Markovic: „El e adevăratul golgheter din Liga 1, nu Florin Tănase”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Pentru Mihai Rotaru, Jovan Markovic (20 de ani) este „Benzema de România”. Finanțatorul Universității Craiova și-a asemănat fotbalistul cu starul lui Real Madrid și a spus că, în mod normal, el trebuia sa fie golgheterul din Casa Pariurilor Liga 1.

Jovan Markovic, „Benzema de România”. De ce crede Mihai Rotaru că este mai bun decât Florin Tănase

Jovan Markovic este al treilea cel mai bun marcator din Casa Pariurilor Liga 1. Atacantul oltenilor are 13 reușite, la egalitate cu coechipierul Andrei Ivan. Cei doi ocupă ultima treaptă a podiumului, deoarece înaintea lor se află Florin Tănase (17 goluri) și Jefte Betancor (16 goluri).

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru crede că acest clasament este nedrept și că Markovic ar trebui să se situeze pe primul loc, dacă nu s-ar ține cont de golurile din penalty ale căpitanului de la FCSB.

„Îl avem și noi pe Benzema al nostru. Markovic. Gândiți-vă că în acest moment, la primul sezon de Liga 1, el este golgheterul României. Dacă scoatem cele opt penalty-uri ale lui Tănase, Markovic este golgheterul real al campionatului”, a spus Rotaru, la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

Susținere totală pentru Laurențiu Reghecampf

Angrenată în semifinalele Cupei României și în lupta la titlu din Liga 1, U Craiova se pregătește acum pentru meciul cu FC Voluntari, din etapa a șaptea a play-off-ului. În tur, ilfovenii s-au impus cu 3-1. „Știința” este pe locul 3, cu 42 de puncte, patru mai puține decât FCSB și șase decât CFR Cluj.

„Dacă Reghecampf nu a plecat după seria neagră începută cu FC Argeș, de ce ar pleca acum?! Nu s-a pus problema nicio secundă, am mers pe mâna lui, am pus peste 70% din eșecuri pe seama ghinionului.

ADVERTISEMENT

A fost o perioadă ghinionistă a sezonului. Realistic vorbind, nu avem nicio șansă (n.r. – la titlu), am spus-o la finalul sezonului regular, însă ne-am împăcat cu gândul.

Vrem să ne batem la locul 2, e un obiectiv tangibil. Vrem să batem FC Voluntari, dacă am fi bătut în tur, eram acolo. Noi la Voluntari ne gândim, e o chestie de orgoliu, la fel cum a fost și la meciul cu Sepsi.

ADVERTISEMENT

Așa a fost și cu FC Argeș, am știut că nu avem nicio șansă să pierdem vreun punct cu Argeș”, a mai adăugat conducătorul oltenilor.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Voluntari: 2,10 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT