Sport

Mihai Rotaru le-a dat ultimatum jucătorilor și lui Reghecampf! Ședință furtunoasă înainte de Craiova – Botoșani. Exclusiv

Patronul Mihai Rotaru i-a băgat în şedinţă pe Laurenţiu Reghecampf şi jucători înainte de meciul de baraj dintre Universitatea Craiova şi FC Botoşani. Oltenii au meci decisiv pentru locul de Europa.
26.05.2022 | 21:31
Mihai Rotaru lea dat ultimatum jucatorilor si lui Reghecampf Sedinta furtunoasa inainte de Craiova  Botosani Exclusiv
Mihai Rotaru şi Laurenţiu Reghecampf. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ultimul loc în Conference League va fi disputat între Universitatea Craiova şi FC Botoşani, meci programat vineri, de la 20:30. Oltenii au ratat toate obiectivele în final de sezon. Înfrângerea cu FCSB le-a dinamitat şansa la locul doi în campionat, iar apoi a venit eliminarea din semifinalele Cupei României după un eşec cu Sepsi.

Mihai Rotaru le-a dat ultimatum jucătorilor și lui Reghecampf! Şedinţă furtunoasă în vestiar

Astfel, Universitatea Craiova a ajuns în neplăcuta situaţie de a juca meci decisiv pentru barajul de Conference League. Oltenii vor întâlni FC Botoşani, formaţie pe care nu au reuşit să o învingă în actuala stagiune.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, înaintea meciului, în vestiarul Universităţii Craiova a avut loc o şedinţă furtunoasă. Patronul Mihai Rotaru le-a transmis lui Laurenţiu Reghecampf şi jucătorilor că este foarte dezamăgit de parcursul din ultima vreme al echipei.

Ultimatum transmis de patron! Vine Rădoi în locul lui Reghe?

Ba mai mult, finanţatorul oltenilor le-a dat ultimatum lui Reghe şi jucătorilor . Ori câştigă meciul cu FC Botoşani, ori pleacă. De altfel, Laurenţiu Reghecampf are postul ameninţat la Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Mirel Rădoi este antrenorul pe care Mihai Rotaru îl vrea la Universitatea Craiova. Singurul impediment este contractul lui Reghe, scadent vara viitoare. Iar clauza de reziliere unilaterală este importantă: 300.000 de euro. Dar la fel de importantă este și clauza că părțile se despart dacă Craiova ratează Europa!

Reghecampf nu pleacă nicăieri: “Nu cred că trebuie să o repet: normal că voi continua la Universitatea Craiova”

Antrenorul Universităţii Craiova a declarat la conferinţa de presă dinaintea meciului că nu se gândeşte să plece de la Universitatea Craiova şi va rămâne să îşi onoreze contractul:

ADVERTISEMENT

”Rușine a fost când nu ne-am calificat în finala Cupei. În campionat, au fost anumite motive care au dus la terminarea pe locul 3. Echipa noastră s-a prezentat foarte bine.

Am spus-o şi nu cred că trebuie să o repet: normal că voi continua la Universitatea Craiova”, a spus Laurenţiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova este sub presiune înaintea meciului cu FC Botoşani. Oltenii nu au mai ratat cupele europene de 6 ani, însă o singură dată au reuşit să treacă de primul tur în care au intrat, în cele cinci ediţii.

  • 300.000 de euro este clauza de reziliere a lui Laurenţiu Reghecampf la Craiova
  • 5 participări la rând în cupele europene are Universitatea Craiova

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Botoșani 1,55 este cota pentru „1x și sub 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT