Fotbal intern

Carlos Fortes, deturnat de Craiova?! Mihai Rotaru vrea să-i dea lovitura lui Gigi Becali

16.01.2019 | 23:26
Carlos Fortes deturnat de Craiova Mihai Rotaru vrea sai dea lovitura lui Gigi Becali

Transferul lui Carlos Fortes de la Gaz Metan Mediaș la FCSB, anunțat exclusiv de Gigi Becali în FANATIK, a ținut capul de afiș al ultimelor zile. Mutarea nu s-a perfectat încă, deși patronul roș-albaștrilor s-a înțeles cu cei de la Mediaș asupra condițiilor împrumutului pe 6 luni și a eventualului transfer definitv din vară. Becali și impresarii jucătorului nu au ajuns însă la un numitor comun.

FANATIK a aflat că Mihai Rotaru, șeful de la CS U Craiova, încearcă să-i mai ia lui Gigi Becali un jucător, după ce l-a semnat pe Andrei Cristea de la Iași, dorit și acesta de Gigi la FCSB.

Mihai Rotaru vrea să-l deturneze pe Carlos Fortes din drumul spre FCSB

Mihai Rotaru încearcă să-l deturneze pe Carlos Fortes din drumul spre FCSB, profitând de faptul că Gigi Becali nu vrea să dea niciun ban impresarilor. FANATIK a dezvăluit  termenii înțelegerii dintre Gaz Metan și Becali, 30.000 de euro pentru împrumut și 300.000 de euro plus 10 la sută în vară, la transferul definitiv.

Becali nu dorește să dea niciun comision impresarilor, care nu câștigă nimic dacă Gigi nu-l ia definitiv. „Contractul e făcut, semnat între cluburi. Am semnat şi noi, ne-am înţeles, am terminat. Contractul jucătorului e făcut şi în română, şi în engleză, trimis lui Fortes. Impresarii vor şi ei. Cum să dau eu bani la un impresari? Eu nu dau bani la impresari”. Este motivul pentru care nu s-a realizat până acum transferul lui Fortes la FCSB, iar Mihai Rotaru vrea să profite.

Mihai Rotaru lovitură pentru Gigi Becali! Îl ia pe Carlos Fortes la Craiova
Mihai Rotaru l-ar aduce pe Fortes la Craiova pentru că portughezul îi place foarte mult lui Devis Mangia

Gigi Becali îi dă 10.000 de euro pe lună! Sau chiar dublu!

Patronul FCSB este liniștit în privința lui Carlos Fortes, dezvăluindu-le apropiaților că nu va face niciun pas în spate de la această negociere. Mai mult, Becali a vorbit public inclusiv de salariul pe care i l-a trecut în contract portughezului. Impresarul e avocatul jucătorului, să ia bani de la jucător. I-am făcut 10.000 de euro pe lună, el a zis că da, ce fac impresarii e treaba lui. Îi dublez pe viitor salariul, dacă e. Am rezolvat cu clubul, contractul e trimis la el”, spune Gigi.

Acesta a dezvăluit și modul cum a negociat cu Mediașul, de fapt cu managerul Edi Iordănescu: Am negociat verbal, am vorbit cu Edi, el mi-a zis că o să dea oferta Consiliului de Administrație. De ce să le dau bani în rate eu, eu am bani. Pentru ce, pentru 3 luni de zile? Eu m-am înțeles cu Edi care a propus clubului. Mi-au spus să mă înțeleg cu jucătorul, am zis că n-are de ce să vină Arcadie să negocieze. E un jucător pe care îl cunosc, îi trimit contractul, să-l vadă, să-l citească, asta e. Arcadie spunea că nu îi face onoare suma de 30 de mii. Steaua nu mai face tâmpenii, asta e”.

Mihai Rotaru lovitură pentru Gigi Becali! Îl ia pe Carlos Fortes la Craiova
Gigi Becali e convins că Fortes va ajunge în cele din urmă la FCSB

 Gică Craioveanu a fost primul care a vorbit de „Fortes la Craiova”

Interesul Craiovei pentru Carlos Fortes nu este nou. El a apărut pe finalul anului trecut, Gică Craioveanu fiind cel care a declarat că Mangia ar avea nevoie de un jucător ca și Fortes pentru a juca 4-4-2.

Mai avem nevoie de un vârf care să ne ajute în sistemul 4-2-3-1, sau care să poată juca lângă Koljic. Mister mai vrea un atacant, să joace 4-4-2. Ceva în stilul lui Koljic. Îi place atacantul de la Gaz Metan Mediaș”, a spus Craioveanu chiar după meciul direct, Craiova – Gaz Metan 2-0, disputat luna trecută.

Mihai Rotaru crede că el poate rezolva cu impresarii lui Fortes!

Șeful Craiovei încearcă să-l aducă pe Fortes în Bănie în această pauză, profitând tocmai de faptul că Gigi Becali nu se înțelege cu impresarii jucătorului.

Mihai Rotaru le-ar fi transmis oficialilor de la Mediaș că el e dispus să negocieze cu cei care-l reprezintă pe portughez și e convins că vor ajunge la un numitor comun. Adică Rotaru încearcă să-l ia și pe Fortes, după ce l-a luat pe Andrei Cristea de sub nasul latifundiarului de la FCSB. Și pe Cristea Gigi îl anunțase ca și transferat!

Unde ar juca Fortes la Craiova după ce a venit și Andrei Cristea? Se pregătește plecarea lui Mitriță? Fortes ar fi rezerva lui Koljic? Sunt doar întrebări din perioada de mercato.

  • 5 goluri în 18 meciuri are Carlos Fortes în tricoul Gazului în sezonul de toamnă
  • 24 de ani a împlinit portughezul pe 9 noiembrie 2018
  • 650.000 de euro este cota actuală a atacantului, de 6,5 ori mai mare față de momentul sosirii, în vară, la Mediaș!