Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mihai Rotaru, mesaj pentru jucători după FC Botoșani – U Craiova 1-0: „M-au dezamăgit complet!”. Ce spune de Arlauskis și Neagoe. Video exclusiv

Universitatea Craiova a reînceput cu stângul campionatul, spre nemulțumirea lui Mihai Rotaru. Patronul i-a criticat pe jucători după eșecul de la Botoșani, scor 0-1.
23.01.2023 | 14:22
Mihai Rotaru mesaj pentru jucatori dupa FC Botosani  U Craiova 10 Mau dezamagit complet Ce spune de Arlauskis si Neagoe Video exclusiv
Mihai Rotaru, mesaj pentru jucători după FC Botoșani - U Craiova 1-0: „M-au dezamăgit complet!”. Ce spune de Arlauskis și Neagoe. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru a intervenit telefonic în cadrul celei mai noi ediții de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Patronul Universității Craiova s-a arătat extrem de dezamăgit după ce echipa sa a început cu stângul anul 2023, înfrângere la Botoșani, scor 0-1.

Mihai Rotaru pune tunurile pe fotbaliștii Universității Craiova, după eșecul de la Botoșani: „Aveam alte așteptări”

Ca urmare a eșecului din Moldova, Universitatea Craiova a căzut pe locul 5 în SuperLiga, cu 38 de puncte, trei mai puține decât FCSB și Rapid, care împart poziția a treia.

ADVERTISEMENT

„Aveam cu totul și cu totul alte așteptări de la primul meci. Mai mult decât dezamăgiți! Supărați și aveam chiar alte așteptări. Modul în care s-au prezentat în cantonament, tot ceea ce înseamnă ciclu de pregătire, activitatea zilnică, cum s-au prezentat în meciurile amicale în care am avut trei adversari foarte buni și toți se simțeau bine.

A doua repriză a fost poate chiar bună, dar prima repriză nu am recunoscut nimic din cantonament și m-a dezamăgit complet. Echipa a dezamăgit și jucătorii luați individual”, a declarat Mihai Rotaru, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Rotaru și-ar fi dorit ca oltenii să facă ceea ce a făcut FCSB la Sibiu. Roș-albaștrii au practicat și ei un joc modest, dar, cu toate acestea, au reușit să se întoarcă la București cu cele trei puncte. În următoarea etapă din SuperLiga, Universitatea Craiova o va înfrunta chiar pe Hermannstadt, formație care le-a bătut în acest campionat pe Farul și pe CFR Cluj.

„FCSB eu consider că a avut noroc să câștige și vom avea un meci greu și cu Hermannstadt. Dacă vrem să rămânem sus, obligatoriu trebuie să câștigăm acest meci, chiar dacă sunt o echipă foarte bună. E fotbal, dacă avea răspunsurile, am găsi și soluțiile. Momentul FC Botoșani nu a fost unul bun.

ADVERTISEMENT

Staff-ul știe cel mai bine cine e pregătit mental, care are psihic de campion. Noi dorim să creștem campioni. Este corect. Corneliu Papură este în continuare antrenor principal la noi. Aveam și varianta Gică Craioveanu dar e în Spania”, a adăugat patronul Universității Craiova.

Mihai Rotaru, înțepături pentru Botoșani: „Viața e mai grea în nordul țării”

Mihai Rotaru a comentat și criza de nervi pe care a avut-o Giedrius Arlauskis după FC Botoșani – U Craiova 1-0. La finalul meciului, goalkeeperul lituanian s-a certat cu staff-ul moldovenilor, conflict din care antrenorul cu portarii Alin Bordeanu a ieșit eliminat.

ADVERTISEMENT

„Știți foarte bine că viața e mai grea în nordul țării, în sensul în care a fost o minge. Arlauskis a cerut o minge, nu i s-a dat, a sărit peste reclame, iar un membru din staff-ul echipei moldovene a dat mingea mai departe după ce Arla sărise două garduri și de aici Arla i-a zis ceva de genul discutăm după meci.

Un gest foarte urât al celui de la Botoșani, după meci toți cei de pe banca Botoșaniului au sărit pe Arlauskis, dar, ați văzut, roșu n-a luat decât cel de la Botoșani.

Poate să o facă într-un mod nu așa de agresiv, dar a fost urât ce au făcut cei de la Botoșani. Trebuie să îi felicităm pentru victorie. Noi mergem pe drumul nostru, ei pe al lor”, a conchis Rotaru.

ADVERTISEMENT