Sport

Mihai Rotaru, mesaj războinic înainte de CFR Cluj – U Craiova: ”E o echipă normală, nu mai e o sperietoare”

Mihai Rotaru s-a arătat dezamăgit de remiza cu Sepsi, dar s-a arătat încrezător înaintea derby-ului CFR Cluj - U Craiova și a trimis un mesaj puternic.
14.09.2021 | 12:17
Mihai Rotaru mesaj razboinic inainte de CFR Cluj  U Craiova E o echipa normala nu mai e o sperietoare
Mihai Rotaru s-a arătat dezamăgit de remiza cu Sepsi, dar s-a arătat încrezător înaintea derby-ului CFR Cluj - U Craiova și a trimis un mesaj puternic. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Elvir Koljic a fost protagonistul unei ratări incredibile în meciul de luni seară, la patru minute distanță după ce formația lui Leo Grozavu deschisese scorul prin Boubacar Fofana.

Partida de la Craiova a fost marcat de greșelile uriașe de arbitraj, ambele goluri fiind marcate din ofsaid, iar oltenii au primit și unh penalty gratuit.

ADVERTISEMENT

Mesajul lui Mihai Rotaru înainte de CFR Cluj – U Craiova

Pentru olteni vine marele meci CFR Cluj – U Craiova, din etapa a 9-a a Ligii 1, care este programat sâmbătă, 18 septembrie, de la ora 20:00, iar Mihai Rotaru a transmis un mesaj de încredere, mai ales că ardelenii au pierdut la Botoșani.

”Am recuperat un punct față de CFR Cluj și vrem să mergem la ei acum și să câștigăm. CFR este o echipă normală, foarte bună, dar nu mai este o sperietoare. Noi mergem să-i repunem. Până atunci le ținem pumnii în Europa pentru că avem nevoie de puncte ca de aer. Campionatul abia a început, punctele se înjumătățesc la play-off, totul se joacă.

ADVERTISEMENT

”E important că la meciul cu Sepsi am avut agresivitate, viteză, dar rezultatul e departe de ce ne doreram. Cu toate acestea jocul a arătat bine. Prefer să avem ocazii și să ratăm, decât să nu ajungem în fața porții”, a declarat Rotaru la Pro X.

Oltenii preferau să nu primească penalty

Patronul Universității Craiova a surprins când a afirmat că și-ar fi dorit ca în loc de penalty-ul gratuit primit și ratat de Gustavo, ar fi preferat ca formația sa să aibă locitură liberă, iar jucătorul de la Sepsi să fie eliminat.

ADVERTISEMENT

”Rezultatele vor veni, iar atacanții vor începe să marcheze. Atacantul trăiește datorită golului, e normală frustrarea lui, dar noi suntem mulțumiți că Elvir Koljic poate juca 70-80 de minute și sperăm că din etapa viitoare poate evolua 90 de minute.

Nu a existat intenție la cele două greșeli de la meciul cu Sepsi. Trebuie să recunoaștem că nu trebuia să primim penalty, a fost fault în afara careului. Bine, noi am fi preferat să se dea lovitură liberă la 16 metri și cartonaș roșu, ar fi fost mult mai bine, mai ales că-l avem pe Houri care bate bine aceste lovituri. Cu siguranță îl vom lua definitiv în vară”, a spus Rotaru.

ADVERTISEMENT

Oltenii, mulțimiți de joc

La finalul partidei Universitatea Craiova – SEpsi OSK 1-1, antrenorul Laurențiu Reghecampf a lăudat jocul formației sale și consideră că singurul lucru negativ după acest joc îl reprezintă rezultatul final.

”Rezultatul e clar nu ne bucură. Jocul da. Ne-am creat multe ocazii și mari. Din păcate nu am marcat. Sunt supărat doar că în anumite momente ar trebui să jucăm mai agresiv când jucăm mingea, pentru că putem să realizăm mult mai multe lucruri în acel moment”, a afirmat tehnicianul oltenilor.

Brazilianul Gustavo a vorbit la finalul meciului și despre penalty-ul ratat, dar și despre golul dat, fiind mulțumit de jocul echipei, însă trist pentru că putea aduce victoria. Și președintele Sorin Cârțu s-a arătat dezamăgit de remiza cu Sepsi.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – Universitatea Craiova: 1,65 este cota pentru „CFR Cluj marchează primul gol”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT