Sport

Mihai Rotaru, nemulțumit de cât muncea Laurențiu Reghecampf? „Mangia era un maniac, lucra mai mult și mai organizat!”

Mihai Rotaru a lăsat impresia că a fost nemulțumit de cât muncea Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova, făcând o comparație cu Devis Mangia.
13.06.2022 | 20:45
Mihai Rotaru nemultumit de cat muncea Laurentiu Reghecampf Mangia era un maniac lucra mai mult si mai organizat
Mihai Rotaru, nemulțumit de cât muncea Laurențiu Reghecampf?. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Venirea lui Laszlo Balint la cârma Universității Craiova a fost dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, precum și plecarea lui Laurențiu Reghecampf de la olteni.

Mihai Rotaru, nemulțumit de cât muncea Laurențiu Reghecampf?

Mihai Rotaru a lăsat impresia că nu a fost mulțumit de cât muncea Laurențiu Reghecampf la Craiova, făcând o comparație cu Devis Mangia, actualul selecționer al Maltei, despre care a spus că s-a apropiat cel mai mult de ce își dorește de la un antrenor.

ADVERTISEMENT

„Cum spunea domnul Reghecampf, unul o lua în stânga, altul în dreapta și atunci am ajuns la decizia de a nu mai continua. Ne-am despărțit amiabil.

La Craiova e o rigurozitate clară, asta îmi doresc eu, nu înseamnă că un antrenor a făcut ceva greșit, dar pur și simplu ne dorim ceva mai mult. Am discutat cu Sorin Cârțu și Marian Copilu și am luat această decizie”.

ADVERTISEMENT

„Exact cum noi procedăm pe partea de birouri, începând cu salariile, cu toate plățile, cu alimentația, cu medicamentația. Noi facem asta pentru că ne dorim o rigurozitate.

Cel mai aproape de ce ne-am dorit a fost Devis Mangia, muncea de la 9 dimineața, făcea analiza care dura 4-5 ore, viziona mult adversarul, după mergeau să mănânce. Da, se numește un maniac al detaliilor, dar aceste lucruri pot face diferența.

ADVERTISEMENT

Mangia muncea mai mult decât orice alt antrenor pe care l-am avut, nu fac alte diferențe”, a mai spus Mihai Rotaru, la TV DigiSport.

„Noi l-am sprijinit pe Laurențiu în toată această perioadă!”

Mihai Rotaru a vorbit și despre divorțul prin care a trecut Laurențiu Reghecampf, spunând că nu îi poate reproșa ceva, dar și că nu îi plăcea ca echipa să fie asociată cu scandalul mediatic creat:

ADVERTISEMENT

„Noi l-am sprijinit pe Laurențiu în toată această perioadă, nu e plăcut să se asocieze echipa ta cu alte evenimente, dar nu a contat în această decizie, pentru că am fi ajuns la această decizie în urmă cu 6-7 luni de zile”.

„El nu a greșit cu nimic față de club, dar fiind persoană publică ești mai mult în vizorul tuturor”, a mai spus Mihai Rotaru.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea: 7,50 este cota ca echipa olteană să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT