Sport

Mihai Rotaru nu crede că Universitatea Craiova va pierde play-off-ul: „Ar fi un dezastru managerial!”. Care sunt noile obiective ale echipei

Mihai Rotaru nu crede că Universitatea Craiova va pierde play-off-ul, chiar dacă oltenii au o serie de rezultate nefavorabile în ultima perioadă, spre suprinderea fanilor.
29.12.2021 | 19:55
Mihai Rotaru nu crede ca Universitatea Craiova va pierde playofful Ar fi un dezastru managerial Care sunt noile obiective ale echipei
ADVERTISEMENT

Patronul oltenilor speră ca echipa să revină mai puternică după cantonamentul din iarnă și să recupereze punctele pierdute în campionat.

Mihai Rotaru a spus și ce jucători caută să aducă la Craiova, acesta anunțând că vrea să mai acopere trei posturi.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru nu crede că Universitatea Craiova va pierde play-off-ul

Mihai Rotaru a vorbit despre situația Universității Craiova și a spus că nu crede că echipa va pierde play-off-ul în actualul sezon: „Noi nu avem cum să scoatem capul, pentru că suntem cu capul în pământ.

Din păcate, au fost șapte meciuri legate cu rezultate nefavorabile, am avut ghinion, dar trăgând linie, trebuie să resetăm… săptămâna viitoare plecăm în cantonament și sper să arătăm altfel, cel puțin din punct de vedere al rezultatelor.

ADVERTISEMENT

Noi nu vrem să aducem jucători în funcție de momentul în care ne aflăm, vrem să acoperim două-trei posturi pentru a ne întări, vrem să fim mai buni, vrem să progresăm. 

Noi ne facem strategia în funcție de ce ne dorim permanent, nu într-o perioadă anume. Un fundaș central, un mijlocaș central defensiv și un jucător care să acopere zona din față, în special benzile”.

ADVERTISEMENT

„Noi nu avem grei ai vestiarului, nu există o ruptură între antrenor și un grup de jucători, nu există așa ceva.

Jucătorii și-au dorit, nu pot să îi acuz de lipsă de atitudine, dar așa a fost conjunctura, am avut și ghinion.

ADVERTISEMENT

Dacă vom continua așa, vom retrograda… nu luăm în calcul pierderea play-off-ului, ar fi un dezastru managerial. Noi ne batem la locul trei și la Cupa României, acestea sunt obiectivele Universității Craiova”, a mai spus Mihai Rotaru, la TV DigiSport.

„Nu luăm în calcul o schimbare de antrenor!”

Mihai Rotaru a continuat și a spus că nu se gândește la o schimbare de antrenor, Laurențiu Reghecampf având în continuare încrederea patronului:

„Nu luăm în calcul o schimbare de antrenor, avem încredere că situația se poate redresa. Nu se va întâmpla la nesfârșit acest ghinion, pentru că valoarea echipei noastre își va spune cuvântul.

Cele mai frumoase meciuri făcute din acest sezon au fost ale Universității Craiova, iar atunci dezamăgirea e mare, pentru că așteptările sunt mari.

Nu facem transferuri prin presă, îl apreciem pe Celea, dar nu vom face niciodată transferuri prin presă. 

L-am întrebat pe patronul de la FCSB pe cine e supărat, să spună ce este, dar nu ne interesează ce spune oricine, noi ne vedem de treabă”.

„Noi sperăm la nouă puncte în primele trei etape, suntem o echipă mare și vom arăta ca o echipă mare, dar nu pot să spun că sigur va fi așa, noi vrem spectacol.

Presiune e întotdeauna la Craiova, din primul până în ultimul minut. Este parțială dezamăgirea, suntem spectaculoși, dar lumea nu e dezamăgită total. Se poate mai mult și cu siguranță vom arăta altfel”, a mai spus Mihai Rotaru.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Rapid: 2,25 este cota pentru ”peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT