Fotbal intern

Mihai Rotaru, patronul Craiovei, a dezvăluit de ce Papură va rămâne antrenor: “Astea sunt plusurile şi minusurile lui!”

06.06.2019 | 19:15
Mihai Rotaru, patronul Craiovei, a dezvăluit de ce Papură va rămâne antrenor:
Mihai Rotaru a explicat de ce Corneliu Papură rămâne antrenorul Craiovei

Mihai Rotaru, patronul Craiovei, a ales o modalitate inedită şi total nouă de a răspunde întrebărilor suporterilor: pe contul oficial de facebook al echipei. Rotaru a vorbit despre alegerea de a continua alături de Corneliu Papură, în ciuda faptului că antrenorul nu are o imagine extrem de favorabilă în rândul fanilor. 

Mihai Rotaru, patronul Craiovei, a dezvăluit de ce Corneliu Papură rămâne antrenor: “La fel a fost şi cu Mulţescu şi Mangia!”

“Acum 3 ani de zile alegerea noastră pe banca Științei s-a numit Gigi Mulțescu. A fost o analiză a plusurilor și minusurilor pe care poate să le aducă domnia sa. Unul dintre minusuri era „ostilitatea suporterilor”. S-a dovedit că pentru momentul respectiv a fost o decizie bună. Același lucru s-a întâmplat și cu Devis Mangia. S-a dovedit iarăși că a fost o decizie înțeleaptă”, a început explicaţia Rotaru.

Corneliu Papură a fost reconfirmat în funcţie pentru sezonul următor
Corneliu Papură a fost reconfirmat în funcţie pentru sezonul următor

Rotaru a ţinut să explice că Papură a fost mereu o soluţie gândită pe termen lung şi nu un antrenor interimar, aşa cum poate s-a crezut când a fost instalat. De asemenea, finanţatorul oltenilor a făcut o analiză a pregătirii profesionale a tehnicianului său, arătând care crede el că sunt plusurile şi minusurile acestuia.

Care sunt plusurile şi minusurile lui Papură

“Corneliu Papură nu a fost niciodată o soluție de avarie. Încă din iarnă, în urma punerii în balanță a plusurilor și minusurilor, a devenit prima opțiune ca succesor pe banca tehnică a Științei.

Plusuri:
– Unul dintre cei mai bine pregătiți antrenori din Liga 1: pasiune, putere de muncă, o filozofie bine structurată a ceea ce-și dorește de la echipă și jucători, loialitate față de club (9 ani și pentru 200 de meciuri la Știința, alături de club din prima zi și necontenit de la revenirea în fotbal)
– Corneliu Papură a absolvit licența PRO. Nu a făcut-o la fără frecvență și nu a făcut-o pentru a pune diploma în ramă. A făcut-o din pasiune pentru meseria de antrenor și pentru a antrena în Liga 1

Minusuri:
– Lipsa de experiență în primul eșalon
– Un stil de comunicare aparte care deja a fost taxat de o parte a suporterilor”

Rotaru a încheiat cerând fanilor sprijinul în noul sezon: “Noi credem că împreună o să reușim. Dar pentru asta avem nevoie de multă muncă și înțelepciune. Și nu în ultimul rând, de unitate, încredere și suport unii pentru alții. Așa cum am procedat cu toți antrenorii Științei în ultimii 6 ani, Papură are girul nostru total. Împreună putem face performanță. Dar doar împreună”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri