Sport

Mihai Rotaru, prima reacție după ce l-a pus antrenor pe Reghecampf la U Craiova: „Va veni cu persoane cu care a mai lucrat”

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a vorbit despre instalarea lui Laurențiu Reghecampf pe banca formației din Bănie.
26.07.2021 | 17:52
Mihai Rotaru prima reactie dupa ce la pus antrenor pe Reghecampf la U Craiova Va veni cu persoane cu care a mai lucrat
ADVERTISEMENT

Așa cum Fanatik a anunțat în exclusivitate, Laurențiu Reghecampf este noul antrenor al Universității Craiova. Mihai Rotaru a dezvăluit că tehnicianul a semnat pe doi ani cu gruparea din Bănie.

Ultima echipă antrenată de Laurențiu Reghecampf a fost Al-Ahli Jeddah, formație de care s-a despărțit în această vară.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru, prima reacție după ce l-a pus antrenor pe Reghecampf la U Craiova

Mihai Rotaru susține că Laurențiu Reghecampf își va aduce, în staff, mai mulți oameni cu care a lucrat în trecut.

„A fost prima noastră variantă, dar, înainte să semnăm cu Ouzounidis, au fost negocieri cu Reghecampf. Ce  n-am făcut astă iarnă, facem vara.

ADVERTISEMENT

Aseară, a fost un accident, nu are ce să fie prea târziu. Foarte mare tristețe, supărare, chiar eram optimiști că vom lua trei puncte. Dar, când faci patru goluri cadou. Acuma, ce să mai ne văitaăm, dar, într-adevăr, am avut și două penalty-uri neacordate”, a declarat Mihai Rotaru, la Digi Sport.

Mihai Rotaru: „Ciobanu este un jucător foarte interesant!”

Patronul din Bănie a vorbit și despre Andrei Ciobanu, mijlocașul Farului Constanța, pe care îl consideră un jucător interesant.

ADVERTISEMENT

El era plecat din țară la momentul respectiv. Dar am o relație bună cu el și cred că putem face lucruri bune. Cred că e potrivit pentru noi. El știa lotul, mi-a spus unde crede că am putea să îmbunătățim, același lucru îl știam și noi. Dar există varianta să plece jucători care au jucat mai puțin și luîm în calcul să ne mărim lotul. Ciobanu este un jucător foarte interesant, acum rămâne să vedem ce va fi.

Laurențiu este genul de om care își propune obiective mari, nu trebuie să le impui tu. Am considerat că modul in care mergem mai departe, cu Ouzounidis, nu aduce nimic bun la Universitatea Craiova. Dar cu toată admirația pentru Ouzounidis, ne-am strâns mâna bărbătește. Nu ajunge astăzi, mâine va ajunge. Contractul e de doi ani, până în 2023.

ADVERTISEMENT

E extrem de neplăcut să schimbi un antrenor. Prima variantă a fost Laurențiu Reghecampf și cred ca e prima dată când se concretizează prima variantă. El va veni cu ajutoare, dacă nu mă înșel, două sau trei.

Dar știa că pe zona de refacere și monitorizare stă bine, e mulțumit, știa cu cine lucrăm. Va veni cu persoane cu care a mai lucrat. Colegii mei de la comunicare aranjează prezentarea pentru mâine”, a mai spus Mihai Rotaru.

În următorul meci de Liga 1, Universitatea Craiova va juca, acasă, contra moldovenilor de la FC Botoșani.

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Laci: 1,57 este cota pentru “se califică U Craiova”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT