Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Mihai Rotaru, prima reacție după ce vedeta Craiovei nu a fost convocată pentru Euro 2024: „O mare nedreptate! Lui Edi Iordănescu i-a frică de Mitriță”. Exclusiv

Mihai Rotaru a "tunat" la FANATIK SUPERLIGA după ce Mitriţă nu a fost convocat la Euro 2024, spunând că este o mare nedreptate făcută de Edi Iordănescu.
24.05.2024 | 15:10
Mihai Rotaru prima reactie dupa ce vedeta Craiovei nu a fost convocata pentru Euro 2024 O mare nedreptate Lui Edi Iordanescu ia frica de Mitrita Exclusiv
Mihai Rotaru, prima reacție după ce vedeta Craiovei nu a fost convocat pentru Euro 2024: „O mare nedreptate! Lui Edi Iordănescu i-a frică de Mitriță”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alex Mitriţă a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti din sezonul actual din SuperLiga, dar Edi Iordănescu l-a sărit din lotul preliminar pentru Euro 2024. Această decizie a stârnit furia oltenilor.

Mihai Rotaru, prima reacție după ce vedeta Craiovei nu a fost convocată pentru Euro 2024

Mihai Rotaru a intrat în direct la FANATIK SUPERLIGA şi a dezvăluit că lui Alex Mitriţă i s-a făcut o nedreptate, iar selecţionerului i-a fost frică de starul Universităţii Craiova:

ADVERTISEMENT

Părerea mea, este o nedreptate. Ce pot să reproşez selecţionerului este că nu a putut să gestioneze o situaţie în favoarea echipei naţionale. Mitriţă ar fi putut ajuta naţionala României, Putea face mult mai mult.

A ostilizat toată zona de sud a României. Mitriţă este iubit în toată Oltenia, este considerat un simbol al Olteniei fotbalistice. Glumind puţin, toate batele din Oltenia vor merge la biserică să dea acatiste. Lui Edi i-a fost frică de Mitriţă. 

ADVERTISEMENT

“Vedem dacă duminică, în meciul de baraj va fi ultimul lui meci pentru Craiova”

Dacă nu ştii că noi suntem cei mai credincioşi… Dar nu cred că ăsta trebuia să fie finalul. Mitriţă putea să ajute mult echipa naţională. S-ar putea să ai un meci în care eşti condus, vrei să dai gol, ceilalţi se pun pe patru linii… 

Cine îţi dă gol? Mitriţă era varianta. Dar asta, e. Suntem alături de el, capul sus. Vedem dacă duminică, în meciul de baraj va fi ultimul lui meci pentru Craiova sau nu. 

ADVERTISEMENT

Este posibil să plece Alex Mitriţă. Dar mi-ar plăcea ca această revenire să fie încununată cu participarea la un turneu final. Din păcate, nu s-a putut. Cred că echipa naţională este cea mai văduvită de prezenţa lui Mitriţă.

“Sunt două milioane de olteni care îl iubesc pe Mitriţă”

Este o încăpăţânare a lui Edi Iordănescu şi o situaţie pe care nu ştia să o gestioneze. Nu s-au făcut diligenţele necesare ca această problemă să fie rezolvată. Eu cred că în ultimii 3 ani de zile ne-am schimbat cu toţii.

ADVERTISEMENT

Atunci, trebuie să vedem dacă ne putem ajuta unul pe celălalt. Este frustrant pentru Oltenia, nu vorbesc de Universitatea Craiova. Sunt două milioane de olteni care îl iubesc pe Mitriţă.

Iar pe tine, Edi, selecţioner, sudul ţării nu te va iubi. Putea să facă mult mai mult pentru a gestiona situaţia. S-ar putea ca peste 10 ani să gândească altfel, dar nu prea ne va ajuta. 

Mă aşteptam ca măcar în lotul de 28 să vină, să îl vadă, să îl simtă. Îl ajută Mitriţă? Să vadă acolo, în condiţiile în care ai trei locuri în plus în lot. Plus încă două. Din cele 28 de locuri, două o să pice.

“I-a fost frică de Mitriţă, de personalitatea lui, sincer. Edi Iordănescu vrea un vestiar docil”

Dacă nu îţi plăcea ceea ce vezi, puteai să spui. Să îl vezi la faţă, să spui dacă te ajută, să poţi să gestionezi altfel situaţia. Poate îl trimiteai acasă după primul meci, poate după al doilea. 

Nu neapărat fotbalistic, să vezi cum se comportă uman. Fotbalistic trebuia să fie acolo. El nu este acolo pentru că selecţionerul a considerat că nu trebuie să facă diligenţele pentru a pune în slujba echipei cel mai bun fotbalist din România.

Nu era la turneul final, cheamă-l, stai cu el faţă în faţă, vezi o săptămână cum se comportă. Asta dacă era înţelept. Este o nedreptate. I-a fost frică de Mitriţă, de personalitatea lui, sincer. Edi Iordănescu vrea un vestiar docil”, a “tunat” Mihai Rotaru la FANATIK SUPERLIGA.

Mihai Rotaru, prima reacție după ce vedeta Craiovei nu a fost convocată pentru Euro 2024: „O mare nedreptate! Lui Edi Iordănescu i-a frică de Mitriță”. Exclusiv

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ –...
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a...
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Impactul cumplit a trezit localnicii din somn
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat,...
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat, la limită, o confruntare teribilă între cele două femei
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin...
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin poștă. Ce au de făcut
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar...
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar a avut parte de o moarte cumplită