Fotbal intern

Mihai Rotaru pune lucrurile la punct: „Bergodi a fost prima opțiune chiar înainte de a veni Mangia! Acum e omul potrivit la locul potrivit”

08.05.2020 | 20:40
Mihai Rotaru pune lucrurile la punct Bergodi a fost prima optiune chiar inainte de a veni Mangia Acum e omul potrivit la locul potrivit
ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru a vorbit despre situația de la Craiova, cu venirea lui Cristiano Bergodi, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, și a ținut să sublinieze că nu a intervenit niciodată asupra antrenorilor.

Mihai Rotaru a explicat de ce l-a ales pe Cristiano Bergodi

Mihai Rotaru, patronul Craiovei, a vorbit despre faptul că Cristiano Bergodi a fost prima variantă a oltenilor, chiar înainte de a ajunge Devis Mangia în Bănie, așa cum a spus tehnicianul italian în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Bergodi a fost prima opțiune, chiar înainte de a ajunge Mangia. Am mai avut o tatonare, după plecare domnului Victor Pițurcă, iar acum s-a găsit să fie omul potrivit la locul potrivit.

Eu cu Cosmin Contra discut, la fel și cu Adi Mutu sau Ciprian Marica, dar nu s-a pus vorba de un salariu. Relația mea cu el e mai presus, e o relație de prietenie. Când l-am pus pe Devis l-am întrebat pe Adi Mutu”, a spus Mihai Rotaru la TV DigiSport în emisiunea „Fotbal Club”.

ADVERTISEMENT

„Adi Mutu poate să fie o opțiune oricând, de exemplu. Niciodată nu s-a pus obiectivul de totul sau nimic, în afară de Erik Lincar și Jerry Gane nu ne-am despărțit de un antrenor pe baza rezultatelor.

Cu Gabi Balint ne-am despărțit pentru că nu a simțit că este iubit de fani, el e un tip extraordinar. A fost o discuție foarte plăcută, dar nu s-a simțit primit bine de fani”, a mai declarat patronul Craiovei.

ADVERTISEMENT

Dacă m-aș băga peste Bergodi înseamnă că aș avea o problemă”

„Nu vreau să discut despre ce s-a întâmplat cu Cornel Papură. El a lucrat în partea de scouting, a lucrat cu echipa a doua, cu juniori. El a făcut parte din planul nostru timp de șapte ani. Eu sunt implicat la echipă, dar nu mă bag niciodată peste antrenori. Erau momente când nici nu știam echipa de start a lui Papură.

I-am spus doar o dată lui Devis să-l bage pe Screciu doar dacă jocul i-o permite, nu altfel.

Dacă m-aș băga peste Bergodi înseamnă că aș avea o problemă, s-ar întâmpla ce s-a mai întâmplat în trecut.

ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă a trăit cu convingerea că jucătorii vorbesc cu mine. Eu nu fac niciodată așa ceva, când s-a întâmplat în trecut, i-am zburat pe jucători direct la echipa a doua”,  a continuat Mihai Rotaru.

„Nu intră în educația mea, nu mă dau mare, eu stau în spate, îi las pe jucători și antrenori să-și facă treaba. Dacă pierde echipa, 48 de ore nu mă bag, după care îi chem la birou să vorbim despre ceea ce s-a întâmplat.

În momentul ăsta, suntem bine din punct de vedere financiar, suntem bine până în iunie 2021. Nu cred că pleacă nimeni în această vară și nu cred că o să fie oferte bune în această vară.

Știința e marcă înregistrată a Universității Craiova și așa va fi totdeauna”, a mai spus Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT