Sport

Mihai Rotaru pune tunurile pe arbitraj: “Cojocaru a făcut un act criminal. E o ruşine ce a făcut cu U Craiova”

Patronul Universității Craiova este în continuare extrem de supărat după înfrângerea de la Arad, însă arbitrajul l-a deranjat cel mai mult.
19.08.2021 | 18:19
Mihai Rotaru pune tunurile pe arbitraj Cojocaru a facut un act criminal E o rusine ce a facut cu U Craiova
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova nu a reușit încă în acest sezon din Casa Pariurilor Liga să câștige în deplasare, iar „leii” au ieșit extrem de șifonați după meciul cu UTA, cel mai „norocos” fiind Nicușor Bancu, care a fost un car de nervi la finalul partidei.

Jucătorii lui Laurențiu Reghecampf au acuzat de asemenea arbitrajul și au criticat în termeni duri stilul de joc al celor de la UTA, pe care l-au caracterizat sugestiv la finalul partidei: „jenant”.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru tună și fulgeră la adresa arbitrajului: „Cojocaru trebuie să își ceară scuze”

Mihai Rotaru a intervenit telefonic la Liga Digi Sport și chiar la aproape o săptămână disanță de meciul de la Arad a fost extrem de supărat și nervos: „Nu discutăm despre jucători aflați sub contract. Prost. Marea supărare e vis a vis de noi și că nu am putut să batem la Arad. Domnul Cojocaru să își ceară scuze”.

Patronul Universității Craiova nu s-a oprit aici și a desființat maniera centralului Cojocaru, pe care îl consideră o „crimă”: „O rușine de arbitraj. Trebuia să dea două roșii și un penalty. A făcut un act criminal! Atacul criminal asupra lui Crețu, la Fedele și penalty-ul din minutul 85 la Baiaram. Trebuie să își ceară scuze. Vorbim despre un act criminal, repet”, a spus în continuare Rotaru.

ADVERTISEMENT

Arbitrul Adrian Cojocaru a lăsat jocul foarte liber și a încercat să aibă o manieră modernă de interpretare a jocului: „Trebuie să facem ceva cu arbitrajele astea, nu se mai poate așa. A întărâtat ambele echipe arbitrul, i-a lăsat să joace foarte dur. Tot timpul ne călcau, ne loveau cu cotul. Azi nu s-a jucat fotbal, a fost altceva”, a spus supărat Bancu după meci.

Mihai Rotaru acuză indirect CFR Cluj: „Vor să rezolve lucrurile în acest moment”

Mihai Rotaru așteaptă cu nerăbădare implementarea VAR în Liga 1, care ar putea avea loc în primăvara anului viitor începând cu partidele din playoff. Însă Rotaru se teme ca până atunci titlul să nu fie deja adjudecat.

ADVERTISEMENT

„Am spus de o sută de ori de VAR. Vor să rezolve lucrurile în acest moment, campioana să aibă 12 puncte avans că apoi din playoff va fi VAR. Nu putem accepta așa ceva! E provocare! Ceea ce stiti dumneavoastră știm și noi. Până atunci nu poți să îți bați joc de Universitatea Craiova”. 

Președintele clubului, Sorin Cârțu, a atacat și el în termeni duri arbitrajul de la partida cu UTA: „E un meci pe care nu trebuia să-l pierdem! A fost o primă repriză foarte bună făcută de noi, dar ni s-a răspuns cu multe durități și am fost tăiați de prestația lui Cojocaru, care a fost apăsat de presiunea fanilor.

ADVERTISEMENT

Au fost foarte multe durități, o prestație jenantă a arbitrilor. Ar fi trebuit două cartonașe roșii, plus un penalty. Dacă nu vezi o asemenea intenție… rușinos! A fost o manieră șmecherească. Puteam să obținem cele trei puncte, dar trebuia să fim și lăsați. N-a fost agresivitate, ci duritate. Prin anii ’70-80 ne tăiau tot timpul, joacă la fel și acum”.

Universitatea Craiova va juca în această etapă pe teren propriu împotriva celor de la Gaz Metan Mediaș, pe 21 august de la ora 21:30. Echipa lui Laurențiu Reghecampf e pe locul nouă după cinci etape și are doar șase puncte.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova  – Gaz Metan Mediaș: 2,05 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT