Sport

Mihai Rotaru pune tunurile pe jucători după startul slab de sezon al Universităţii Craiova: ”Un dezastru, o ruşine! Nu ai voie să te prezinţi aşa”

Universitatea Craiova nu a câștigat nici un meci oficial în startul noului sezon și patronul Mihai Rotaru a pus tunurile pe fotbaliști. Câțiva dintre ei ar putea fi disponibilizați în perioada următoare.
25.07.2022 | 12:30
Mihai Rotaru pune tunurile pe jucatori dupa startul slab de sezon al Universitatii Craiova Un dezastru o rusine Nu ai voie sa te prezinti asa
Universitatea Craiova a avut o primă repriză dezastruoasă în duelul cu ”U” Cluj. Patronul Mihai Rotaru a răbufnit. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Trei remize în tot atâtea meciuri oficiale a obținut Universitatea Craiova în startul acestui sezon. Finanțatorul Mihai Rotaru nu e deloc mulțumit și ia în calcul rezilierea contractelor unor fotbaliști.

Mihai Rotaru: ”Nu ai voie să porți tricoul Universității”

Remiza de la Mediaș 1-1 cu ”U” Cluj, a doua la rând în SuperLigă, l-a scos din minți pe patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru. Finanțatorul din Bănie a pus tunurile pe jucători.

ADVERTISEMENT

”Ceea ce s-a întâmplat cu ’U’ Cluj e o rușine, nu ai voie să porți tricoul Universității și să te prezinți în felul acesta. Sunt dezamăgit de unii jucători. Sunt 2, 3, 4 care nu au ce căută la noi. E și un început de campionat, sunt optimist, dar prima repriză cu U Cluj a fost un dezastru.

Inexplicabil. Jucători odihniți, care vin după un cantonament bun, e rușinos. Nu au voință, nu au atitudine, nu sunt interesați de propriile lor vieți. Ca să reușești în viață trebuie să muncești, să arăți caracter”, a tunat Mihai Rotaru, la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

Patronul alb-albaștrilor a mai spus că nu va avea discuții personale cu jucătorii și că această sarcină le revine antrenorului Laszlo Balint și a celorlalți oameni importanți din conducerea clubului. Rotaru a menționat că în continuare tehnicianul Balint se bucură de susținerea lui.

”Nu e treaba mea să am discuții cu jucătorii. Asta e treaba antrenorului a lui Marian Copilu, eventual Sorin Cârțu. Nu discut eu cu jucătorii. Eu sunt foarte mulțumit de Laszlo Balint, dar nici evaluarea lui nu stă în sarcina mea. Toate informațiile pe care le am arată că mergem în direcția bună”, a mai spus Rotaru.

ADVERTISEMENT

Continuă să vină întăriri în Bănie

Nemulțumit de rezultatele pe care echipa lui le-a înregistrat în primele jocuri oficiale, Mihai Rotaru a anunțat că antrenorul Laszlo Balint va mai primi întăriri și nu puține.

Trei jucători sunt vizați de conducerea Universității care i-a mai achiziționat în această vară pe Raul Silva, Sergiu Hanca și Rivaldinho al cărui transfer a fost dezvăluit în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

”Mai aducem doi, trei jucători. Cu siguranță la nivel de mentalitate se va schima ceva. Îi cunoaștem și grupul va avea o creștere la nivel de mentalitate, responsabilitate și atitudine”, a adăugat Rotaru.

Meciul cu Vllaznia, crucial pentru bugetul Universității Craiova

Joi, Universitatea Craiova va primi vizita albanezilor de la Vllaznia, pentru returul duelului din turul 2 preliminar din Conference league. După 1-1 în deplasare oltenii sunt obligați să învingă. Patronul Mihai Rotaru a mărturisit că deficitul financiar al clubului este unul important.

”Pentru noi primul obiectiv este accederea în grupele Conference League. Meciul va fi capital. Avem nevoie de fani, de fiecare firicel de iarbă să câștigăm. Trebuie să mergem mai departe, avem un culoar bun să accedem în grupe, dar trebuie să muncim pentru asta.

Și partea financiară este importantă, avem un deficit de 5 milioane de euro anul acesta și accederea în grupe ar completa bugetul și nu ar trebui să mai vină acționarii cu bani de acasă.

Sunt încrezător că vom arăta bine, că vom trece mai departe, și vom trece mai departe. După meciul de ieri (cu U Cluj – n.r.) cred că toată lumea a înțeles că nu suntem acolo unde trebuie să fim”, a spus Rotaru.

Cum comentează începutul slab de sezon al rivalelor CFR Cluj și FCSB

Omul de afaceri care finanțează Universitatea Craiova a analizat și evoluțiile, la fel de neconcludente, ale rivalelor din SuperLigă, CFR Cluj și FCSB. Olteanul nu este surprins de rezultatele acestora și are un sfat pentru Gigi Becali.

”CFR-ul era normal să vină în cap după o perioadă de cinci ani de zile în care a dominat campionatul. La FCSB nu pot să comentez eu demisia lui Toni Petrea. Acolo cred că s-a greșit pregătirea fizică. Au calitate, dacă își reglează și pregătirea fizică va fi bine.

Aduceți-vă aminte ce s-a întâmplat în urmă cu niște ani când s-au rupt câțiva jucători. Tot din cauza pregătirii fizice. Dacă Gigi Becali vrea să vândă jucători, să-i vândă anul acesta, pentru că după aceea se vor rupe”, a încheiat Rotaru.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Vllaznia: 2,05 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT