Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mihai Rotaru, pus sub presiune de „părintele” Universității Craiova! Se cer transferuri urgente: „Ne trebuie fotbaliști adevărați”

Pavel Badea îi cere lui Mihai Rotaru transferuri urgente la Universitatea Craiova. Fostul jucător al oltenilor dorește ca formația din Bănie să aducă fotbaliști de valoare.
27.05.2024 | 12:34
Mihai Rotaru pus sub presiune de parintele Universitatii Craiova Se cer transferuri urgente Ne trebuie fotbalisti adevarati
Pavel Badea cere transferuri la Universitatea Craiova. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

La FANATIK SUPERLIGA, Pavel Badea a vorbit în numele tuturor fanilor Universității Craiova atunci când i-a cerut, public, lui Mihai Rotaru să facă transferuri urgente. Fostul mijlocaș din Bănie a analizat și două dintre transferurile pe care patronul oltenilor vrea să le facă.

Mihai Rotaru, pus sub presiune de “părintele” Universității Craiova! Se cer transferuri urgente: “Ne trebuie fotbaliști adevărați”

Mihai Rotaru a fost pus sub presiune de Pavel Badea care a cerut transferuri urgente la Universitatea Craiova. Fostul jucător al oltenilor este de părere că patronul va trebui să bage mâinile mai adânc în buzunare pentru a aduce fotbaliști de valoare.

ADVERTISEMENT

Badea susține că la Craiova trebuie să vină jucători care să ridice nivelul, dacă se dorește câștigarea titlului și prezența în Conference League.

“Ne bucurăm că am reușit cu mare greutate să ne calificăm în Conference League. Să sperăm că vom reprezenta cu onoare, că se vor face transferuri, pentru că altfel ne vom face de râs, așa cum am mai făcut-o deja

ADVERTISEMENT

Eu cred că va fi nevoie neapărat de întărirea pe fiecare compartiment. E clar că avem dificultăți în apărare, e clar că din punct de vedere al finalizării avem probleme. Ne trebuie jucători importanți care să ridice gradul de concurență la nivelul lotului. 

Altfel, nu ne vom putea îndeplini obiectivele și vom părea neserioși. Ne asumăm că luptăm pentru campionat, că ne luptăm acolo sus și tot timpul ieșim maxim pe locurile 2-3. 

ADVERTISEMENT

Cu lotul actual nu se poate gândi Craiova la titlu. Să fim serioși. Realist, nu se poate. E clar că e nevoie de întăriri și că domnul Rotaru va trebui să bage mâna în buzunar și să reușească prin scouterii pe care îi are, să aducă fotbaliști adevărați”, a declarat Pavel Badea la FANATIK SUPERLIGA.

“Eu i-am propus pe Gâlcă și pe Chivu”

“Sperăm că vor fi și inspirați în alegerile pe care le vor face. La începutul anului am transferat 5 jucători. După 3-4 etape, toți erau pe bancă. Vă dați seama că te uiți cu surprindere și te miri de acest lucru. 

ADVERTISEMENT

Nu îmi asum niciun merit, dar și eu sunt printre cei care l-au propus pe Gâlcă și pe Chivu. Astea au fost variantele pe care le-am propus. L-a ales pe Gâlcă și a fost o alegere de bun simț”, a mărturisit fostul jucător al Universității Craiova la FANATIK SUPERLIGA.

Pavel Badea, despre țintele Cicâldău și Băluță: “Alegeri excelente”

“Alex Cicâldău și Tudor Băluță ar fi două transferuri excelente. Sunt doi jucători care cunosc starea de spirit a Craiovei. E clar că se vor schimba multe la echipă în această vară.

E clar că antrenorul are o listă cu jucători pe care îi dorește. E normal ca Gâlcă să aibă jucători care să se plieze pe sistemul lui de joc și pe dorințele sale. Cu materialul clientului a reușit să obțină acest loc 3 și să califice echipa în preliminariile pentru Conference League. 

Să sperăm că va avea susținerea necesară și că va reuși să schimbe starea de spirit, dar și auto-mulțumirea. Performanța se face cu dorință, cu efort, cu dăruire, cu implicare, nu doar din vârful picioarelor”, a spus Pavel Badea la FANATIK SUPERLIGA.

Pavel Badea, analiza barajului dintre Universitatea Craiova și U Cluj: “A fost tensiune maximă”

“Chiar am fost de la agonie la extaz. Așa am trăit meciul. A fost incredibil, deși a fost un joc slab din partea ambelor echipe. Un joc neînchegat, un joc care nu a fost spectaculos în primele 90 de minute.

În momentul în care s-a ajuns în faza finală a jocului, presiunea și dorința fiecăruia dintre cele două echipe a fost de a se califica și de aici această desfășurare. Au fost peste 15.000 de oameni care au suferit crunt. A fost greu.

În minutul 120 și ceva, aveam 2-0 pe tabelă și ne îmbrățișam, pentru că nu se mai putea întâmpla nimic, ne anulează golul și la câteva minute a fost 11 metri. A fost o tensiune fantastică pentru un obiectiv important la Universitatea Craiova, spus Pavel Badea la FANATIK SUPERLIGA.

Mihai Rotaru, pus sub presiune de Pavel Badea

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ –...
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a...
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Impactul cumplit a trezit localnicii din somn
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat,...
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat, la limită, o confruntare teribilă între cele două femei
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin...
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin poștă. Ce au de făcut
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Interdicție pentru șoferi la nivel european. UE scoate din uz un model de...
Interdicție pentru șoferi la nivel european. UE scoate din uz un model de anvelope din motive de siguranță
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar...
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar a avut parte de o moarte cumplită