Sport

Mihai Rotaru, reacţie savuroasă după numirea lui Edi Iordănescu la FCSB: “Am închis ambasadele cu el”

Mihai Rotaru a surprins cu comentariul său legat de numirea lui Edi Iordănescu la FCSB, antrenor pe care l-a dorit de asemenea la Universitatea Craiova.
19.08.2021 | 18:58
Mihai Rotaru reactie savuroasa dupa numirea lui Edi Iordanescu la FCSB Am inchis ambasadele cu el
ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru a intrat în direct la Digi Sport și a fost extrem de vehement la adresa arbitrului Adrian Cojocaru, care a fost la centru în partida de la Arad cu UTA, pierdută de Universitatea Craiova cu scorul de 1-0.

Rotaru a vorbit și despre venirea lui Alexandru Mitriță în Bănie, însă declarația sa despre numirea lui Edi Iordănescu la FCSB a fost extrem de sugestivă, ținând de modul în care patronul Gigi Becali se implică la echipă.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru îl „înțeapă” pe Edi Iordănescu: Cine v-a spus că îl apreciem?”

Mihai Rotaru l-a ironizat pe antrenorul pe care nu cu mult timp în urmă l-a dorit la Universitatea Craiova, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate: „Cine v-a spus că îl apreciem pe Edi Iordănescu? După ce l-am ofertat am închis ambasadele cu Edi Iordănescu. Așteptăm desfășurările de forță, că acolo e un câmp de bătălie”, a spus patronul Universității Craiova în direct la Liga Digi Sport.

Patronul Universității Craiova a fost extrem de nervos după ce echipa sa învinsă cu 1-0 în meciul tur de albanezii de la Laci și l-a demis pe grecul Marinos Ouzounidis.

ADVERTISEMENT

Prima opțiune a olteanului a fost Edi Iordănescu, liber de contract după despărțirea de CFR Cluj. Cu toate astea, negocierile nu s-au concretizat și Laurențiu Reghecampf a fost alegerea lui Mihai Rotaru.

Mihai Rotaru nu crede că Mitriță poate ajunge la Craiova: „E foarte greu să ajungă la Craiova!”

FANATIK a anunțat în exclusivitate faptul că patronul Universității Craiova dorește să își readucă finul în Bănie, iar semnele că atacantul s-ar putea întoarce au apărut la tot pasul, jucătorul fiind primul care își dorește această mutare: „Nu este vorba de salariu. Nu asta conteaza pentru Alex. Problema este New York. Dacă îl vor lăsa. Ei au investit foarte mulți bani și ei hotărăsc unde îl împrumută. E foarte greu să ajungă la Craiova în următoarea perioadă.

ADVERTISEMENT

Toată lumea își dorește să vină la Craiova și el e primul. El aștepta un copil și era dificil pentru că era foarte departe. Au fost și mai mulți bani și de-asta a mers acolo”, a spus Mihai Rotaru la Digi Sport.

Mitriță s-a despărțit de Al Ahli, unde era împrumutat de New York FC și ar putea fi din nou împrumutat de americani. Același Mihai Rotaru a explicat de ce Mitriță a ales să plece în Golf deși era într-o formă excelentă la New York, unde înscria pe bandă rulantă.

ADVERTISEMENT

„Deciziile în fotbal țin de foarte multe variabile. Este mai aproape de casă, salariul de trei ori mai mare, dar nu numai asta. În Golf ajungi în 5 ore. Din America în 13 ore.

Da, vrem și alți jucători, dar e dificil să contactezi jucători foarte foarte buni. Ei speră să prindă un contract în străinătate. După ce se închide perioada în Europa poți aduce jucători foarte buni!”a concluzionat Rotaru la Digi Sport.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova  – Gaz Metan: 2,12 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT