Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mihai Rotaru, replică acidă pentru FCU Craiova 1948, după scandalul Cârțu – Pușcaș: „Nu știu ce e ăla respect! De aia au 800 de spectatori”. Video exclusiv

Mihai Rotaru a intervenit în conflictul dintre Sorin Cârțu și Marcel Pușcaș. Nou episod în conflictul dintre Universitatea Craiova și FC U Craiova 1948.
10.05.2023 | 14:54
Mihai Rotaru replica acida pentru FCU Craiova 1948 dupa scandalul Cartu  Puscas Nu stiu ce e ala respect De aia au 800 de spectatori Video exclusiv
Mihai Rotaru, replică acidă pentru FCU Craiova 1948, după scandalul Cârțu - Pușcaș S-a depășit limita!. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre alianța cu Gigi Becali și FCSB, iar patronul Universității Craiova a abordat și conflictul dintre președinții cluburilor rivale din Craiova.

Mihai Rotaru îl pune la punct pe Marcel Pușcaș după scandalul cu gloriile Craiovei Maxima: „Acolo s-a depășit limita și nu din partea noastră”

Mihai Rotaru consideră deplasate declarațiile lui Marcel Pușcaș, președintele lui FC U Craiova 1948, în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI„Acolo s-a depășit limita și nu din partea noastră. Acolo e un eșec de management, pentru că tu dacă joci cu 800 de spectatori în tribună pe „Oblemenco”, stadion nou, în al doilea an în Liga 1, înseamnă că ai o problemă a managamentului tău pe care încerci să o ascunzi”.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS

Patronul Universității Craiova îi transmite lui Marcel Pușcaș că el este cel care a provocat acest scandal și că tot FC U Craiova 1948 va avea de suferit din această cauză: „Sorin Cârțu este Sorin Cârțu. Au existat personalități alături de cealaltă echipă din Craiova, care s-au pus în opoziție cu noi.

Niciodată nimeni nu a scos un cuvânt! Nimeni de la noi nu a jignit și eu le garantez că această polemică îi trage în jos pe termen lung”, a mai spus Mihai Rotaru în cadrul emisiunii moderate de Ioana Cosma.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru, mesaj pentru FC U Craiova 1948: „De ce au jucat cu 800 de oameni pe Oblemenco?”

Mihai Rotaru consideră că FC U Craiova 1948 are o politică falimentară în relația cu suporterii: „De ce au jucat cu 800 de oameni pe Oblemenco? Pentru că nu au respectat spectatorul și nu au respectat gloriile! Și nu vorbesc de ei, vorbesc strict de Marcel Pușcaș.

Pentru că el a folosit cuvântul sămânțari. În momentul în care ai folosit aest cuvânt la adresa unor suporteri, pot să nu fie ai tăi, pot să fie ai oricărui altcuiva, te trage în jos”.

ADVERTISEMENT

Rotaru a ținut să sublinieze că nu este un atac la adresa lui Adrian Mititelu: „Și nu mă refer la patron. Aici patronul nu a avut nicio treabă! Chiar nu am treabă. Nu avea voie nimeni să vină din exterior și să jignească glorii ale Universității Craiova”. 

Marcel Pușcaș a continuat atacurile la adresa lui Sorin Cârțu: „Frizează un ușor analfabetism funcțional”

După ce a inițiat acest conflict, Marcel Pușcaș i-a dat din nou replica președintelui Universității Craiova: „Din păcate pentru Cârțu eu am un rol la FC U Craiova 1948, cel de director executiv. Nu pot să mă eludez, nu pe mine ca persoană, ci funcția. Așa că domnul Cârțu, de multe alte ori, mai bate și câmpii. N-am cum să nu apăr clubul la care activez și n-am cum să nu constat multele inepții pe care le emite.

ADVERTISEMENT

Eu n-am atacat. Frizează un ușor analfabetism funcțional. Dacă un om vorbește și tu nu înțelegi ce vrea să spună și tu înțelegi anapoda, după te exprimi și ataci persoane și instituții înseamnă că nu înțelegi lucrurile și atunci te numești așa cum am spus

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT