Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mihai Rotaru se teme de derby-ul U Craiova – FC U Craiova: „Pentru ei, e meciul anului!” Video Exclusiv

Fierbe Bănia înainte de ultimul derby al anului între Universitatea și FC U 1948. Mihai Rotaru a dezvăluit la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici că se teme de acest meci.
14.11.2022 | 12:15
Mihai Rotaru se teme de derbyul U Craiova  FC U Craiova Pentru ei e meciul anului Video Exclusiv
Mihai Rotaru se teme de derby-ul CS U Craiova - FC U Craiova: „E meciul anului!”. FOTO: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova este deja cu gândul la derby-ul cu echipa lui Adrian Mititelu. În exclusivitate la cea mai nouă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Mihai Rotaru a vorbit despre meciul care împarte orașul în două.

Mihai Rotaru a luat frica rivalei din oraș. De ce se teme înaintea derby-ului U Craiova – FC U Craiova 1948

Derby-ul dintre Universitatea Craiova și FC U Craiova 1948 este programat la data de 3 decembrie 2022. Până la acest meci, echipa lui Mirel Rădoi mai are de disputat restanța cu Chindia Târgoviște.

ADVERTISEMENT

Clubul lui Adrian Mititelu e fără victorie în confruntările cu rivala din oraș în SuperLiga. Toate cele trei confruntări de până acum s-au încheiat cu victoria echipei lui Mihai Rotaru. În turul sezonului regulat a fost 2-1 pentru Universitatea, cu FC U în posta de formație gazdă.

„Am emoții și dacă joc cu echipa a doua a lui Papură. Dacă joc cu Mioveni am emoții, dacă joc cu Botoșani am emoții, dacă joc cu FC U am emoții. Dacă joc cu FCSB am emoții. Am emoții din toate punctele de vedere.

ADVERTISEMENT

Noi suntem 99% în play-off în acest moment. Din calculele noastre trebuie să facem 11 puncte în 14 etape. Ceea ce e greu de crezut că putem să intrăm într-o situație  și să nu le face. Sunt bucuros că avem cinci puncte în plus față de tur. Ne-am fi dorit să avem șapte.

Acum ne dorim să avem 20 de puncte în plus față de tur, ca să ne batem la campionat cu șanse reale”.

ADVERTISEMENT

„Ăsta e profilul unei retrogradate”

„Pentru ei (n.r. – FC U Craiova 1948) e meciul anului, pentru noi e un meci important, dar pentru ei e meciul anului. Dacă mă întrebați pe mine, ăsta e profilul unei retrogradate.

Echipele care joacă frumos pierd fiecare meci. Aduceți-vă aminte de Iași, de Mediaș, cu Chamed, cu toți. Mai bine să faci un X decât să pierzi”, a declarat Mihai Rotaru la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

La finalul etapei a 18-a din SuperLiga, ultima de dinaintea întreruperii pentru desfășurarea Campionatului Mondial din Qatar, FC U Craiova 1948 este pe locul 15, cu 16 puncte, în timp ce Universitatea Craiova se află pe poziția a 4-a, cu 31 de puncte. În ultima rundă, U Craiova a făcut 2-2 în Giulești cu Rapid, în timp ce FC U a pierdut, acasă, cu FCSB, scor 0-2.

ADVERTISEMENT