Sport

Mihai Rotaru şi comentatorul de la Macedonia de Nord – România, contre în direct: „L-ai călcat în picioare pe Markovic!” / „E grav ce a făcut”

Jovan Markovic a fost cel mai criticat "tricolor" la meciul cu Macedonia de Nord. Mihai Rotaru crede că jucătorul Universității Craiova a fost nedreptățit.
11.09.2021 | 12:09
Mihai Rotaru si comentatorul de la Macedonia de Nord  Romania contre in direct Lai calcat in picioare pe Markovic  E grav ce a facut
Mihai Rotaru a sărit în apăratrea lui Jovan Markovic, criticat dur la Skopje. Sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru consideră că prestația lui Jovan Markovic nu a fost deloc sub nivelul colegilor din ofensiva României în remiza de la Skopje, scor 0-0.

Totuși, atacantul Universității Craiova a fost luat în colimator de comentatorii partidei, în special de Adrian Costeiu. În vreme ce Man și Sorescu, și ei cu evoluții neconvingătoare, nu au avut parte de același tratament.

ADVERTISEMENT

Contre între Mihai Rotaru și comentatorul de la Macedonia de Nord – România. Ce l-a supărat pe patronul Universității Craiova

“Comentariile domnului Costeiu au provocat discuțiile despre Markovic. Când ți se spune în mod repetat că Markovic e indolent, defazat. Numai pe el l-a văzut. Dar Markovic a făcut presiune,  a avut și acțiuni bune.

Și acea pasă de gol pentru Sorescu. Patru acțiuni bune până în minutul 15. rău. Comentariile domnului Costeiu au provocat discuțiile despre Markovic.

ADVERTISEMENT

Când ți se spune în mod repetat că Markovic e indolent, defazat. Dar el a făcut presiune, acțiuni bune. Și acea pasă de gol pentru Sorescu. Patru acțiuni bune până în minutul 15″, a declarat Mihai Rotaru la ProX, în emisiunea moderată de Mihai Mironică, nimeni altul decât colegul de comentariu al lui Adrian Costeiu.

Adrian Costeiu, replică pentru Mihai Rotaru: “Dacă juca așa pentru Universitatea Craiova, ați fi fost mulțumit?”

Adrian Costeiu a intervenit și el pentru un dialog cu Mihai Rotaru și și-a menținut poziția față de prestația sub așteptări a lui Markovic. “Dacă ar fi jucat așa pentru Universitatea Craiova într-un meci important, cu Laci să spunem, când echipa trebuia să marcheze, ați fi fost mulțumit? Trebuie să recunoașteți că prestația lui nu a fost la nivelul așteptărilor”, a fost replica lui Costeiu.

ADVERTISEMENT

Disputa dintre Costeiu și Rotaru s-a mutat apoi la cifrele InStat ale lui Markovic în partida de la Skopje. Fiecare dintre ei cu propria interpretare. Comentatorul partidei a considerat că cifrele nu au fost la un nivel bun, dar patronul Științei a punctat că atacantul născut la Belgrad a avut totuși parametrii peste colegii din ofensivă.

Asta în vreme ce criticile au mers aproape exclusiv la Markovic, deși este jucătorul mai puțin experimentat, de la care pretențiile nu ar trebui să fie atât de ridicate.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru îl taxează pe Dennis Man: “Să își vadă de joc. La mine lua amendă 1000 de dolari pentru ce a făcut”

“Eu nu spun că a jucat extraordinar Markovic, dar are cifre mai bune decât colegii din atac, Sorescu și Man”, a fost concluzia lui Rotaru.

Pentru a sublinia evoluția lui Markovic, cei doi comentatori s-au referit și la reproșurile pe care tânărul atacant le-a primit de la colegi, chiar în timpul partidei.

“Cicâldău nu a ridicat mâna sub formă de reproș la Markovic. Doar Man a făcut-o, iar el cred că trebuia să își vadă de jocul lui. La Universitatea Craiova este amendă de 1.000 de dolari dacă faci un astfel de gest față de un coleg”, a mai spus Rotaru.

Vești bune despre Elvir Koljic: “Este sută la sută refăcut”. Care este situația lui Andrei Ivan

“Vă pot asigura că și Cicâldău a fost nemulțumit, a ridicat și el mâna. Am și spus pe comentariu că au această dispută deși au fost colegi la Craiova”, au insistat Mironică și Costeiu.

Mihai Rotaru a vorbit și despre situația medicală pentru doi jucători importanți ai Universității Craiova, Elvir Koljic și Andrei Ivan. Ambii reveniți după accidentări.

“Koljic este sută la sută, a avut o reevaluare la Barcelona. Andrei revine după o accidentare, ne putem baza pe el 40-45 minute. De asemenea, ne putem baza și pe Houri, jucător pe care l-am dorit și acum trei ani. Atunci a ales să meargă în Ungaria, într-un campionat puternic”, a mai spus Rotaru.

Universitatea Craiova nu a încasat nimic până acum pentru Alexandru Ciâldău. Când plătește Galatasaray prima tranșă

Patronul Universității Craiova a explicat și motivul pentru care nu a putut face investiții mari în achiziționarea de jucători, după ce Alex Cicâldău a fost vândut la Galatasaray.

“Banii încasați la transferuri se regăsesc și în condițiile de la club, cantonament, alimentație. 200.000 de euro s-au plătit doar pentru cantonament. Până acum am adus eu. Pentru Cicâldău nu s-a încasat niciun ban încă. Prima tranșă la sfârșitul lunii octombrie”, a mai spus Rotaru la ProX.

(P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Sepsi: 1,90 este cota pentru „X la pauză”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
”Rușinos!” Fosta iubită a lui George Clooney și partenerul ei, românul cu 15...
”Rușinos!” Fosta iubită a lui George Clooney și partenerul ei, românul cu 15 ani mai tânăr, goi-pușcă în văzul tuturor FOTO
„Este ceva ce nu i-am dori nimănui”. Doi soți, turiști în India, au...
„Este ceva ce nu i-am dori nimănui”. Doi soți, turiști în India, au avut parte de o experiență îngrozitoare
Fosta campioană europeană a României, pe lista AUR la europarlamentare » Campanie cu...
Fosta campioană europeană a României, pe lista AUR la europarlamentare » Campanie cu lacrimi lângă tribuna-fantomă de 5 milioane € din București
După 4 ani, amenzile pentru deranjarea vecinilor vor fi DUBLATE. Sancțiuni duble și...
După 4 ani, amenzile pentru deranjarea vecinilor vor fi DUBLATE. Sancțiuni duble și pentru anumiți comercianți
Simulare Bac 2024. Ce subiecte au picat la limba română
Simulare Bac 2024. Ce subiecte au picat la limba română
Românul de 91 de ani care a rezistat uraniului. „Am rămas 20 de...
Românul de 91 de ani care a rezistat uraniului. „Am rămas 20 de ani în mina secretă a sovieticilor” VIDEO
Ion Iliescu a împlinit 94 de ani. Interviu inedit: ”Nu am vrut ca...
Ion Iliescu a împlinit 94 de ani. Interviu inedit: ”Nu am vrut ca România să fie experimentul nord-coreean al lui Ceaușescu”
Gașca Zurli se destramă. Cine și-a anunțat retragerea
Gașca Zurli se destramă. Cine și-a anunțat retragerea
Va ninge în Capitală! Prognoza meteo pentru următoarele luni
Va ninge în Capitală! Prognoza meteo pentru următoarele luni
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Se întoarce iarna în București. Meteorologii au actualizat prognoza pentru martie 2024
Se întoarce iarna în București. Meteorologii au actualizat prognoza pentru martie 2024
REPORTAJ. Dezastru ecologic finanțat cu 64 de milioane €, bani europeni, în județul...
REPORTAJ. Dezastru ecologic finanțat cu 64 de milioane €, bani europeni, în județul Suceava: un sat depopulat și un munte pierdut
Când va fi următorul cutremur devastator în România. Gheorghe Mărmureanu, anunțul care ne...
Când va fi următorul cutremur devastator în România. Gheorghe Mărmureanu, anunțul care ne dă fiori: „Sunt lucruri curioase cu Vrancea”