Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mihai Rotaru, suporter de lux al României la Euro 2024: „Mi-am luat bilete! Mâine îmi fac cazările”

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a mărturisit că este pregătit să meargă la Euro 2024 pentru a susține echipa națională din tribună, ca un suporter adevărat.
02.12.2023 | 07:52
Mihai Rotaru suporter de lux al Romaniei la Euro 2024 Miam luat bilete Maine imi fac cazarile
Mihai Rotaru, suporter de lux al României la Euro 2024: „Mi-am luat bilete! Mâine îmi fac cazările”
ADVERTISEMENT

În direct la FANATIK SUPERLIGA, Mihai Rotaru a dezvăluit că nu se aștepta niciodată ca naționala condusă de Edi Iordănescu să se califice de pe primul loc în grupă, însă miracolul s-a produs. În consecință, Mihai Rotaru și toate cunoștințele sale vor merge în Germania la vară, pentru a susține România de pe stadion.

Mihai Rotaru, suporter de lux al României la Euro 2024

”V-ați așteptat să ne calificăm de pe locul 1, domnule Rotaru?”, a întrebat pentru început Cristi Coste, moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA. ”Rotaru – Nu m-am așteptat să ne calificăm de pe locul 1, sunt mândru, deja mi-am luat bilete, aștept mâine noapte să-mi fac cazările, să văd unde mergem. Merg ca suporter, nu ca oficial. Merg în peluză!

ADVERTISEMENT

Deja cunosc toți cei din jurul meu, nu știu unul să nu fie pregătit să meargă în Germania vara următoare”,a răspuns Mihai Rotaru, vizibil entuziasmat după calificarea țării noastre la Euro 2024. Concluzia a tras-o tot Cristi Coste: ”O să vorbim și după ce aflăm adversarii, acum e prematur să vedem ce facem în Germania. Să vedem cu cine cădem și o să abordăm și subiectul respectiv”.

Calificarea la Euro va ridica nivelul fotbalului românesc

Calificarea la Euro 2024 va ridica nivelul fotbalului românesc, pentru că există un grup de 25-30 de jucători din fotbalul intern care vor încerca să demonstreze că merită să fie în Germania, pentru că ar fi mai buni decât fotbaliștii chemați din străinătate. Cel puțin asta crede Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

”Această competiție, calificare, va ridica nivelul campionatului românesc. Nu e vorba de ei. E vorba de Săpunaru, de Camora, de Oaidă, de Șut. Sunt acești jucători toți valoroși, vor încerca să demonstreze că în vară merită să fie pe teren în Germania, asta va crește nivelul campionatului.

Eu nu sunt un privilegiat, acei jucători au muncit, jumătate din calificarea în meciul cu Kosovo îi aparține lui Screciu. Screciu știa de la analiza video că atacantul lor…a căutat contactul, a venit cu gingia spartă. Gingia asta poate va însemna calificarea noastră i-am spus”, a declarat Rotaru la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

România este calificată la Euro 2024 pentru prima dată după 8 ani, însă naționala țării noastre este considerată cea mai slabă echipă, din punct de vedere, care participă la Euro. Asta, înainte ca play-offul de calificare să se joace între țări precum Polonia, Georgia, Grecia sau Ucraina, țări care oricum sunt mult peste nivelul României.

FANATIK SUPERLIGA, emisiune moderată de Horia Ivanovici, se vede în direct și în exclusivitate pe www.fanatik.ro în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Nu uitați! Emisiunea FANATIK SUPERLIGA se poate vedea LIVE doar pe home page-ul www.fanatik.ro, iar pentru cei care vor să o revadă, sau nu au reușit să o urmărească în direct, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30.

ADVERTISEMENT

Premiera FANATIK SUPERLIGA va fi disponibilă pe canalul de YouTube Fanatik (nu uita să dai LIKE şi SUBSCRIBE la notificări pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), precum și pe pagina Facebook Horia Ivanovici Oficial (nu uita să dai LIKE şi URMĂREŞTE pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), dar și pe pagina de Facebook Fanatik nu uita să dai LIKE si URMAREŞTE pentru a fi notificat).

Mihai Rotaru, suporter de lux al României la Euro 2024

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală...
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală sunt istorie! Cum arată acum
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client
Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase....
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase. Rezultate LOTO duminică 25 februarie 2024
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va...
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va fi eliberat. Este în închisoare de 50 de ani VIDEO
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Polița RCA. Documentele în baza cărora vor fi încasate daunele în anumite situații
Polița RCA. Documentele în baza cărora vor fi încasate daunele în anumite situații
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat...
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat Catinca și Oana Roman când l-au văzut
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a...
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a cooperat
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune...
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune că aici se petrec minuni