Sport

Mihai Rotaru știe ce va face Universitatea Craiova în play-off: „Nu mai avem șanse la titlu, dar 100% locul 2 poate fi al nostru!”

Mihai Rotaru și-a luat gândul de la titlu, dar este convins că Universitatea Craiova poate prinde locul al doilea la finalul play-off-ului, cu condiția să câștige toate meciurile rămase de disputat.
16.03.2022 | 18:35
Mihai Rotaru stie ce va face Universitatea Craiova in playoff Nu mai avem sanse la titlu dar 100 locul 2 poate fi al nostru
ADVERTISEMENT

Cele șapte victorii consecutive din Casa Pariurilor Liga 1 au reaprins speranțele Universității Craiova. Chiar dacă titlul este un vis pierdut, alb-albaștrii și-au propus un obiectiv îndrăzneț pentru ultima parte a sezonului.

Mihai Rotaru are planuri mari în play-off: „Locul 2 poate fi al nostru”

În direct la TV, patronul Mihai Rotaru s-a arătat extrem de optimist în privința șanselor echipei sale de a câștiga toate meciurile rămase de disputat și a încheia campionatul pe locul al doilea, ocupat în acest moment de FCSB, care are patru puncte avans.

ADVERTISEMENT

Nu avem șanse la titlu, dar avem șanse să câștigăm toate meciurile până la final și trebuie să ne luptăm pentru asta. Ne așteaptă un meci extrem de dificil acum, cu FC Voluntari.

Locul doi e și posibil, și probabil, dar trebuie să-l luăm. Dacă ne câștigăm meciurile, este al nostru 100%”, a declarat finanțatorul roș-albaștrilor, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Despre greșelile de arbitraj: „Nu mi-e teamă, dar am un gust amar”

Cât despre erorile de arbitraj – tot mai dese în ultima perioadă – Mihai Rotaru a subliniat că nu se teme de posibilitatea ca acestea să influențeze în mod direct meciurile din play-off, chiar dacă maniera în care Lucian Rusandru a condus FCSB – Farul i-a lăsat un gust amar.

Sperăm că arbitrajele nu vor influența, dar au făcut-o deja, din păcate. Cred că toți avem aceeași părere despre arbitrajul de la FCSB  – Farul. Mi-e greu să discut ca arbitraj, poate doar ca profan.

ADVERTISEMENT

Când toate deciziile sunt luate în defavoarea uneia dintre echipe și automat în favoarea celeilalte, nu e în regulă. Nu mi-e teamă de arbitraje, dar am un gust amar și îmi dau seama că e frustrant pentru cei de la Farul Constanța.

Era un cartonaș clar, nu posibil. Trebuie dat. Dacă reușim să nu vindem nimic vara asta, chiar cred că avem prima șansă la titlu în sezonul viitor”, a mai spus patronul formației din Bănie.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – Universitatea Craiova: 2,45 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: