Sport

Mihai Rotaru vrea toate vedetele în teren la Universitatea Craiova – FCSB: „Nu menajăm pe nimeni pentru Cupa României”

Universitatea Craiova promite să o atace cu toate armele pe FCSB: „Mă interesează să facem spectacol. Ne gândim la locul 2”, anunță patronul Mihai Rotaru.
01.05.2022 | 18:58
Mihai Rotaru vrea toate vedetele in teren la Universitatea Craiova  FCSB Nu menajam pe nimeni pentru Cupa Romaniei
Universitatea Craiova promite să o atace cu toate armele pe FCSB: „Mă interesează să facem spectacol. Ne gândim la locul 2”, anunță patronul Mihai Rotaru. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova i-a pus gând rău lui FCSB. Cele două rivale la titlu în Casa Pariurilor Liga 1 sunt adversare în etapa a opta a play-off-ului, duminică, 8 mai, de la ora 19:30. Mihai Rotaru promite ca echipa sa să o atace cu toate armele pe cea a lui Gigi Becali.

Universitatea Craiova nu renunță la locul 2. Anunț războinic al lui Mihai Rotaru: „Mă interesează să facem spectacol cu FCSB”

Pentru olteni, derby-ul cu FCSB este programat chiar înaintea returului cu Sepsi din semifinalele Cupei României. În prima manșă, covăsenenii s-au impus la Sf. Gheorghe cu scorul de 2-1. Mihai Rotaru a dat asigură însă că „Știința” nu se va gândi la acel joc, iar Laurențiu Reghecampf va folosi tot ce are mai bun la dispoziție pentru vizita roș-albaștrilor pe „Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

„Reghe va juca cu cea mai bună echipă. Nu se pune problema să fie menajat vreun jucător. Nu o să dăm şansa la locul doi pentru şansa de a câștiga Cupa Romaniei. Nu trebuie să ne gândim la titlu, dar ne gândim la locul doi în momentul acesta. 

Mă interesează să facem spectacol cu FCSB, să fie un stadion care efectiv să explodeze, la figurat, bineînţeles. Cei mai buni să câştige şi aceia să fim noi”, a declarat Mihai Rotaru la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

U Craiova a jucat deja în etapa a șaptea din play-off-ul Casa Pariurilor Liga 1 și a învins-o pe FC Voluntari, scor 1-0. Oltenii sunt acum la un punct în spatele lui FCSB, care mai are de jucat cu FC Argeș, luni, 2 mai, de la ora 21:00.

Alb-albaștrii așteaptă un stadion plin la derby-ul cu vicecampioana României. Aceștia și-au făcut încălzirea cu ilfovenii, când au fost susținuți de aproximativ 17 mii de spectatori. În tur, U Craiova a învins-o pe FCSB cu 2-0, prima victorie a oltenilor la București după 33 de ani.

ADVERTISEMENT

„A fost o atmosferă fantastică (n.r. – la meciul cu Voluntari) în care echipa a arătat rău, a suferit, dar publicul ne-a ţinut în spate şi am reuşit să luăm cele trei puncte. Dacă a fost atmosfera asta cu Voluntari, ce o să fie peste câteva zile cu FCSB…”, a adăugat patronul Universității Craiova.

Sorin Cârțu: „Nu ne gândim la titlu”

Deși matematic au șanse la titlu, oltenii tratează cu seriozitate fiecare meci în parte. Chiar dacă nu vor lua campionatul, aceștia sunt conștienți că pot arbitra lupta dintre CFR Cluj și FCSB. Sorin Cârțu îl contrazice pe Rotaru și spune că partida cu Sepsi din Cupa României e mult mai importantă.

ADVERTISEMENT

„Pentru mine, cel mai important e meciul din Cupă. Campionatul… văd că s-a fixat finala. Pentru mine, cea mai importantă partida e cea cu Sepsi. La campionat, am văzut. Toată lumea a fixat finala, unde se joacă, pe ce teren. Au trecut peste toată lumea. Meciurile, care mai sunt de disputat, nu mai contează.

E finala FCSB – CFR. Păi, dacă joacă cu echipe cărora le curge sânge din nas… normal că se gândesc doar la finală. Pe noi, nu ne interesează să-i încurcăm. Am auzit discuții că suntem arbitri… nu ne interesează pe noi. Este o poziție din asta, dar nu ne interesează. Dacă ar putea să piardă amândouă meciul direct…

Noi nu ne gândim la titlu. Ce să mă gândesc la campionat, când finala a fost deja stabilită? Nu ne mai gândim noi la titlu! Stricăm și organizarea acolo… stadion, tot (n.r. râde)”, a declarat președintele oltenilor, în exclusivitate pentru FANATIK.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 2,67 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT