Life

Mihai și Elwira Petre, 13 ani de dragoste româno-poloneză: ”Ne-am întâlnit pe teren neutru”

Mihai și Elwira Petre sunt, probabil, cel mai cunoscut cuplu din lumea dansului, celebrul coregraf și jurat al emisiunilor de profil, cei doi fiind împreună, ca soț și soție, deja, de 13 ani.
21.08.2021 | 17:00
Mihai si Elwira Petre 13 ani de dragoste romanopoloneza Neam intalnit pe teren neutru
Mihai și Elwira Petre, poza de aastazi si de acum 13 ani, din momentul in care s-au casatorit Sursa foto: Facebook, colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Acum exact 13 ani, Mihai Petre și Elwira își uneau destinele la Palatul Stirbey din Capitală, după ce povestea lor de dragoste a luat naștere în urma pasiunii lor pentru dans.

Mihai și Elwira Petre, 13 ani de casnicie

Mihai și Elwira Petre au toate motivele să serbeze ziua de 21 august, cei doi unindu-și, oficial, destinele acum 13 ani, motiv pentru ca  cei doi să realizeze o fotografie eveniment: o poză exact în locul în care, în 2008, se căsătoreau.

ADVERTISEMENT

Doar că, acum, în fotografia realizată de cei doi acum apar și cei doi copii ai cuplului Mihai și Elwira Petre, Catinca și Ariana, iar bucuria de pe figura lor demonstrează, fără putință de tăgadă, că sunt cu adevărat fericiți.

„Acum și cu 13 ani în urmă. Te iubesc până la lună și înapoi”, a notat pe contul ei de Facebook Elwira Petre, alături de poza făcută în momentul nunții de acum 13 ani și cea de astăzi, ambele realizate în același loc.

ADVERTISEMENT

Mihai și Elwira Petre, iubire ”cimentată” de dans

Mihai și Elwira Petre s-au cunoscut cu ani buni în urmă, iar pasiunea lor pentru dans i-a adus împreună, în ciuda faptului că el locuia în România, iar frumoasa soție de acum a coregrafului este, la origine, poloneză.

Iar povestea lor de amor este una bună pe transcris într-un scenariu de Hollywood, întâlnirea dintre Mihai și Elwira Petre având loc, culmea, în altă țară, străină de amândoi.

ADVERTISEMENT

„Povestea pe scurt sună cam aşa: eu român, ea poloneză, ne-am întâlnit pe un teritoriu neutru- în Republica Moldova. Am dat o probă de dans. Aşa ne-am cunoscut, eu rămăsesem fără partenera de dans, pentru că se accidentasem, iar un prieten mi-a zis că ştie o fată din Polonia care este în aceeaşi situaţie ca mine. Aşa că ne-am întâlnit la mijloc, în Republica Moldova. Acolo am dansat 2-3 zile împreună, după care fiecare a plecat la el acasă. Am stat, am analizat şi am zis că merită să încerc. După câteva luni de dans, am devenit şi parteneri de cuplu”, povestea Mihai Petre pentru Alist.

Iar secretul relației lor, explica Mihai Petre, este faptul că, de-a lungul celor 13 ani de căsnicie, nu au avut niciodată alte păreri cu privire la valorile morale fundamentale, cei doi soți având, de fiecare dată, același plan de acțiune cu privire la viitorul lor.

ADVERTISEMENT

Mihai și Elwira Petre au doi copii împreună

Mihai și Elwira Petre sunt fericiții părinți a două fetițe, Catinca și Ariana, prima având 9 ani, iar cea de-a doua, 3, familia lor fiind, acum, așa cum recunosc cei doi, cu adevărat completă.

Mai mult, explica Mihai Petre într-un interviu acordat de curând, de la nașterea Arianei, acum trei ani, a simțit că familia este completă și că lucrurile s-au echilibrat.

”Am descoperit lucruri noi atât la mine, cât și la Catinca și la Elwira. Lucrurile s-au așezat mai bine de când a apărut Ariana și e minunat să văd interacțiunea dintre ea și sora ei. Catinca e foarte drăguță cu ea și e plăcut să observ asta”, spunea Mihai Petre, citat de Libertatea.

ADVERTISEMENT
Tags: