News

Mihai Sora, mesaj amuzant după ce a votat! Ce i-a spus „domnul cu ștampila”

27.09.2020 | 16:54
Mihai Sora mesaj amuzant dupa ce a votat Ce ia spus domnul cu stampila
ADVERTISEMENT

Mihai Sora a transmis un mesaj amuzant după ce a votat la alegerile locale! Filosoful care împlineşte 104 ani în luna noiembrie, a povestit pe o rețea de socializare ce s-a întâmplat în secție.

Astfel, unul dintre membrii biroului secţiei de votare i-a spus că speră să îl vadă şi la următoarele alegeri. Comentariul lui Şora a devenit deja viral în mediul online după ce a zis că iniţial a crezut că se referă la următoarele alegeri locale.

ADVERTISEMENT

Doar că, el crede acum că se referea doar la alegerile parlamentare. ”Unde poate fi văzut, în toată splendoarea lui albastră, rotocolul cu douăzeci-douăzeci-lî-mare-de-tipar”, a scris filosoful pe Facebook.

Mesaj amuzant transmis de Mihai Sora!

Mai mult de atât, acesta și-a postat și cartea de identitate cu autocolantele cu menţiunea ”votat”. Filosoful are şi un Post Scriptum.

ADVERTISEMENT

”Iar domnul cu ştampila a zis: „Sperăm să vă vedem şi la următoarele alegeri, domnule Şora!“ Eu am crezut – cum e şi firesc – că se referea la următoarele alegeri locale, dar (cred că) era vorba (doar) de parlamentare”, a mai scris acesta

Alegerile parlamentare sunt programate în 6 decembrie. Vă readucem aminte că la finalul lunii martie, soţia filosofului Mihai Şora, Luiza Şora, a postat pe Facebook un mesaj interpretat, în contextul epidemiei de coronavirus, de toţi cei care au comentat, ca un anunţ că atât ea, cât şi soţul său ar fi fost diagnosticaţi cu COVID-19. Cele peste 200 de comentarii conţin urări de sănătate.

ADVERTISEMENT

”Pozitivi, amândoi. Şi doar Dumnezeu, în mare mila Sa”, a scris Luiza Şora pe Facebook. În toate comentariile li se urează sănătate, unii interpretând însă că anunţul se referă la starea de spirit şi nu la cea de sănătate.

Filosoful Mihai Şora anunţa pe Facebook că a venit iarna, că aduce ghivecele de flori din blacon în casă şi că se retrage ”la citit şi desenat”.

ADVERTISEMENT

”A venit iarna. Văd o pojghiţă de zăpadă pe acoperişul caselor: avea, aşadar, dreptate copacul de sub fereastră să aştepte cuminte şi să nu înflorească. 18 grade în cameră.

Într-o vreme, în anii ceauşismului, eram meşter în instalaţii din perne, pături şi ţoluri perfect îmbinate în jurul biroului; gândul meu pios se îndrepta, de fiecare dată, către poporul eschimos, de la care am învăţat alcătuirea culcuşului.

Merg acum să aduc ghivecele din balcon în casă, iar apoi, cu permisiunea dumneavoastră, mă retrag în micul meu iglu, la citit şi desenat”, a scris filosoful.

A revenit pe Facebook după o pauză de trei luni, cu un mesaj în care vorbeşte despre discursul lui Churchill la BBC şi apelul lui Charles de Gaulle din 18 iunie 1940.

 

 

 

ADVERTISEMENT